Zauważyłem ze w obsadzie wystepuje dwa razy Vincent, niech ktos sie tym zajmie....
Ale może najpierw podłożył głos a później go wykastrowali i bardziej piszczał przy drugiej zgrywce do mikrofonu :-)
Ja się tym zajęłam, już jakiś czas temu i dzisiaj przyszedł do mnie mail, że wszystko zostało poprawione (bo występowała jeszcze dwa razy Marlene i inne kwiatki...); wystarczyło wytsłać mail do Shemka, więc...
PRZESTAŃCIE HOŁUBIĆ POLSKIEJ CESZE NARODOWEJ "DUPKA PRZYKLEJONA DO STOŁKA"-NIECH KTOŚ ZROBI COŚ (w domyśle: wszystko) ZA MNIE.
Tu jest strona Shemka: http://www.filmweb.pl/User?id=2631 [www.filmweb.pl/User?id= ...] i można na niej zgłaszać różne błędy, podobnie jak u innych weryfikatorów. Widzisz błąd? To może chociaż napisz do Naczelnego, a nie "niech ktos sie tym zajmie".
I żeby było jasne: nie unoszę się. Jeszcze.
A skąd my, małe ludziki mogliśmy o tym wiedzieć, że taki bajer istnieje na tej stronie (tak wiem, wystarczyło wysilić szare komórki). Mimo siśtko arigatou, będziem pamiętać o tym całym..zaraz, jak mu było..ah, o Shemku będziem pamiętać, przynajmniej ja, nie wiem jak tam inni...
Ja wiem dzięki szukaniu. Widzę błąd i wpisuję w okinko "szukaj" FAQ. Już w FAQ ctrl+f i wpisuje interesujące mnie słowo, żeby je znaleźć na stronie. Nie ma interesującego mnie tematu, wpisuję problem (np. "błędy na filmwebie", "duble plakatów") w "szukaj". Tak też zawsze robię w Googlach; jeden problem kilkoma zapytaniami.
A poza tym, w ostateczności, napisałabym maila do Rednacza.
Bierzcie sprawy w swoje ręce.