Nie spodziewalem sie dobrej fabuly i takowej nie dostalem. Spodziewalem sie dobrej sieczki, takowej tez nie dostalem. Spodziewalem sie pieknej grafiki, takowej tez nie dostalem (postacie sa o kant dupy trzasnac). Nie jest to totalna poraznka, ala ani nie grzeje ani nie chlodzi. 4/10
widac, ze czepiasz sie aby sie czepiac, sorry ale wskarz mi gdzie widziales lepsza grafike niz w AC, albo lepsze sceny walki, bo fabula rzeczywiscie chwilami nie jest zbyt gleboka, ale nie dziwne bo nie takie bylo zamierzenie filmu.
lepsza grafike niz w AC
Sztuka spadania
albo lepsze sceny walki
zostajac w japonskich klimatach - knocking on the heaven's door
"Spodziewalem sie pieknej grafiki, takowej tez nie dostalem (postacie sa o kant dupy trzasnac)"
Mam propozycję, zrób lepszą animację a my chętnie obejrzymy i ocenimy.
Chciałeś być kontrowersyjny i jesteś. Ale i tak nikt nie pobije ultra-negatywnej recenzji Leona którą można znaleźć w komentach na filmwebie.
Daj mi tyle kasy ile im dali to sie zaltwi. Kitajce przywykli do mangowo uproszczonych facjat, wiec sie nie postarali.
KotH'sD? ... ... Achachacha:D Puk-puk...? Nie oslabiaj mnie typie. Pomijajac wszystko - troszke chybiles z kategoria. Sztuka spadania? Nie powiem, bo nie widzialem, jednakowoz watpie w to, co tam smecisz. A juz z - "Daj mi tyle kasy ile im dali to sie zaltwi" - przesadziles i to smierdzaco. Jestes tak... ograniczony, czy tylko takiego zgrywasz? No chyba, ze w istocie rosnie nam jakis nowy geniusz animacji kompkjuterowej. W takim wypadku podaj mi tylko swoje imie i nazwisko, bym przypadkiem nigdy nie dal ci zarobic na twojej "tworczosci", jakkolwiek dobra by nie byla...
Pozwol ze ci przetlumacze: daj mi tyle pieniedzy a najme specjalistow (studenci zrobiliby to za pol darmo i rownie dobrze) ktorzy zrobia cos lepszego. Taki Baginski mial malutki budzet, a jednak pokazal cos pieknego.
Nie wiem czy wiesz, ale Bagiński też wzorował się na FF(chodzi mi tu o "Katedrę", Sztuki spadania nie widziałam), wprawdzie nie na tym filmie, ale jednak na FF(chodzi tu o FF: Spirit Within). Jednak to twoje zdanie.
A Blade Runner to zrzyna z Ghost in the shell. No, nie do konca bo moze i baginski naprawde sie wzorowal, ale to nic nie zmienia.
Widze że na forum nie zmieniło się nic a nic. Porównując AC do Sztuki Spadania, a w czym to Sztuka Spadania jest ładniejsza ? Ja nie widzę porównania, szczególnie że Sztuka trwa pare minutek i w zasadzie prezentuje niewiele więcej niż samą animację i wesołą muzyczkę.
Apropo Knockin to the heaven's door - też nie wiem czemu walki mają być lepsze ? Kwestia gustu, nic poza tym. Kumpel np. nadal obstawia Ninja Scroll.
Noi finalnie - pokaż mi teraz połączenie tej Twojej ładniejszej animacji i lepszych walk w pełnometrażowej animacji, coś co widowiskowością jest w stanie przerosnąć Matrixa, coś co będzie się oglądać z zapartym tchem, coś co będzie miało tak piękną muzykę - a może Sztuka Spadania ma lepszą ? Heh, to jest po prostu śmieszne...zresztą nieważne przecież ja nie mam racji, a porównywanie Advent Children z Sztuką Spadania jest jak najbardziej na miejscu, przecież gdyby Bagiński chciał, to by sobie raz dwa zrobił takie AC. Więc czemu nie chce ? Bo bidaczyna ni ma pieniążków tak ? ;( Biedak.
Co ty gościu za głupoty pleciesz że sztuka spadania ma lepszą grafe i animacje?? Prawda, jest ładna ale myśle ze do AC jeszcze jej daleko. Tym bardziej ze AC trwa 90 min a Sztuka Spadania kilka minut!! Ot i caly kunszt Baginskiego. Niech zrobi film 90 minutowy to sie zajedzie chlopak a i tak nic nie zrobi.