PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

Twarz Aeris

ocenił(a) film na 9

nie wydaje wam się że twarz Aeris jest jakaś taka dziwna?? Wogóle nie podobna moim zdaniem.

RyuRaV

Coś w tym jest. Spodziewałam si ę innej twarzy, jakby mnie podłużnej. Ale Tifa też nie jest wcale taka podobna.

732476

Tak czy siak Tifa jest ładna, Aeris jeszcze nie widziałam, mam nadzieję, że się nie zawiodę...

ocenił(a) film na 10
RyuRaV

Tifa w ogóle nie jest podobna, pomniejszyli jej drugorzędne cechy płciowe :P

Mariusz_Saint

I bardzo dobrze. Lubie popatrzeć na ładną kobietę(tak, tak, wiem, że jestem dziewczyną), ale bez przesadyzmu. A Tifa jest śliczna tak czy siak i w grze(na swój growy sposób) i w filmie.

Ayu_rin

Nie da się ukryć, że ma dużo uroku i ładna z niej dziewczyna :) .

ocenił(a) film na 5
RyuRaV

twarz Aeris jest według mnie za ładna w porównaniu do gry i jakoś tak mi niepasuje do jej charakteru.
Ale niepowinnismy czepiać sie twarzy bohaterów, przeciez cięzko by nie było rożnicy pomiędzy tak starą grą a tak wyłuskanym graficznie filmem.

regash

Narzekacie...podstawowe charakterystyczne rzeczy zostały zachowane :-)

RyuRaV

i tak jest ładniejsza i fajniejsza od Tify :P

ocenił(a) film na 5
graf_zero

no właśnie, to dla mnie było szokujące. (podobnie zresztą jak rozmiar 'płuc' Tify, choć w grze i tak były większe)

ocenił(a) film na 10
RyuRaV

Mi tez sie wydaje, ze byla ladniejsza. Ale to dobrze bo w grze Aeris byla brzydka, a w filmie dorownuje nawet Tifie.

ocenił(a) film na 9
marcin1331

Co ty gadasz nikt nie dorówna Tifie :D Tifa rule !!:))

ocenił(a) film na 10
Victor_Delacroix

Wszystkie postacie oprócz Aeris sa zrobione bardzo dobrze, ale mi to nie przeszkada bo nigdy Aeris nielubiałem (za to dodatkowo lubie Sephirotha :P) TIFA RULEZ :D