Czy ktoś zauważył, że w filmie zabrakło sceny, która była widoczna na trailerze? Chodzi mi o tą scenę gdy Kadaj strzela z ręki do Clouda jadącego na motorze, ten wzlatuje w powietrze i gdy ląduje to krzyżuje miecz z Kadajem, cały czas będąc na motocyklu.
Cóż, wiadomo, ze ostateczna wersja filmu nie zawiera wszystkich scen pokazywanych w trailerach, szczególnie tych pierwszych.
Dodałbym jeszcze scenę Vincenta skaczącego z drzewa rospostarłszy płaszcz... I jego oczka ;)
Ktoś jeszcze może zauważył jakieś "zaginione" sceny? A ktoś może wie coś o tym jakoby miały się pokazać, nie wiem... powiedzmy w czymś na kształt "Edycji Kolekcjonerskiej"?
Pozdrawiam.
Brak też paru scen pojedynku pomiędzy Cloudem a Kadajem który były w trailerach, sądzę że to po prostu były...bo ja wiem.. treningi animacji? Widać zresztą na scenach ze zwiastunów że Cloud dzierży jeszcze swojego starego Buster Sworda.
owszem, brakuje sceny w katedrze (kościele czy jak to by nazwać) Aeris, gdy Cloud wraca z Healin. W trailerze patrzy się on w stronę "obiektywu".