PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

trailer a film

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś zauważył, że w filmie zabrakło sceny, która była widoczna na trailerze? Chodzi mi o tą scenę gdy Kadaj strzela z ręki do Clouda jadącego na motorze, ten wzlatuje w powietrze i gdy ląduje to krzyżuje miecz z Kadajem, cały czas będąc na motocyklu.

jimibet

Cóż, wiadomo, ze ostateczna wersja filmu nie zawiera wszystkich scen pokazywanych w trailerach, szczególnie tych pierwszych.

Ayu_rin

Dodałbym jeszcze scenę Vincenta skaczącego z drzewa rospostarłszy płaszcz... I jego oczka ;)

Ktoś jeszcze może zauważył jakieś "zaginione" sceny? A ktoś może wie coś o tym jakoby miały się pokazać, nie wiem... powiedzmy w czymś na kształt "Edycji Kolekcjonerskiej"?

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
jimibet

Brak też paru scen pojedynku pomiędzy Cloudem a Kadajem który były w trailerach, sądzę że to po prostu były...bo ja wiem.. treningi animacji? Widać zresztą na scenach ze zwiastunów że Cloud dzierży jeszcze swojego starego Buster Sworda.

jimibet

owszem, brakuje sceny w katedrze (kościele czy jak to by nazwać) Aeris, gdy Cloud wraca z Healin. W trailerze patrzy się on w stronę "obiektywu".

jimibet

wszystkie sceny usunięte powinny być na dvd. Na japońskiej wersji dvd znalażły się więc myslę ze w europejskiej tez tak bedzie. Chyba ze ktoś sknoci całą zabawe :/