PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106385}
7,5 20 tys. ocen
7,5 10 1 19764
5,0 6 krytyków
Final Fantasy VII: Advent Children
powrót do forum filmu Final Fantasy VII: Advent Children

fajnie że advent children sie pojawiło- ale naprawde traktować to tylko jako ciekawostke a nie jako kontunuacja ff7! Chodzi o scenariusz- kompletnie zjebany, bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura! Wykonanie świetne (ach t amuzyka i i brodawki Tify)- noi kolejny minus to rola bohaterów ff7. POza Tifą i Vincentem reszta sprowadzona jest do samej obecnosci i wypowiedzenia dwóch zdań: Daje 8- ale z sentymentu- w każdym razie warto obejżeć (Reno i Rude rządzą:))

sawin

Tak zgadzam sie z tym ze scenariusz nie zostal dopracowany.ALe jesli chodzi o grafe jest miodzio....

ocenił(a) film na 10
sawin

Nie wiem czego oczekiwałeś, ale jeśli scenariusz jest dla ciebie kiepski to przypomnij sobie Spirits Within. Jakby wszystkie postacie z gry chcieli jakoś szerzej pokazać to film musiałby trwać dwa razy dłużej. Dla mnie niekwestionowana dziesiątka.

ocenił(a) film na 10
Beechbone

Spirit within było beznadziejne...po prostu uwielbiam ffvii ale tamten film mnie zawiódł...całe szczęście tamten o vii nie był.

hunterka1410

Naprawdę ciężko było stanąń na wysokości zadania i zadowolić wszystkich fanów Final Fantasy. Przynajmniej wiele rzeczy zostało wyjaśnionych - może nie tak jak każdy by chciał ale przynajmniej... Ponadto sama akcja i sceny walk powalają.