...Jeżeli chłopcy dowiedzą się o prawdziwej tożsamości Pepe to niech im choć później wykasują pamięć. Ponieważ jak nie to serial straci sens :(.
Słucham? Jestem fanką chłopców od 2 lat i wiem o co z Nostradamusem tylko nie do końca rozumiem ;).
:) Masz całkowitą rację! ;) Gdyby nadal to pamiętali, serial musiałby zniknąć.
Film bardzo dobry, a szczególnie - sceny przechodzenia przez kolejne wymiary - brawa dla twórców za ogromną wyobraźnię. ;) Niczego tak nie cenię w filmach, jak zaskakującej wyobraźni ich twórców. :)
ależ oczywiście że tak się stanie
przed chwilą właśnie oglądałam ten film ( moim zdaniem świetny - ciekawa fabuła i w ogóle dobry pomysł )
Chłopcy pod koniec filmu stwierdzają że to była ich najlepsza przygoda w życiu ale Major Monogram uprzedza że teraz Agent P musi trafić do innej rodziny . Chłopcy nie chcą do tego dopuścić - wtedy Carl wpada na pomysł żeby usunąć im wspomnienia z tego dnia . Chłopcy stają przed wyborem- zapomnieć o najwspanialszej przygodzie w życiu by zatrzymać Pepe jako zwykłego dziobaka , czy zachować pamięć a stracić Pepe .
film był super tylko brakowało mi Vanessy (mogli dodać te wszystkie usuniete sceny), Rogera, i ex zony dudka ;D
No tak mi też! Ale film świetny :D. Ja choć mam fantazje nigdy w życiu bym czegoś takiego nie wymyśliła.
nigdy nie byłem wielkim fanem serialu Fineasza i Ferba, ten serial wydawał mi się przeciętny, w skrócie ok jednak film to już coś wspaniałego, fajny humor, fajnie przedstawiono w nim PePe , nawet śpiewanie co mnie zazwyczaj wkurza wydało się całkiem w porządku. Film warto obejrzeć bo poziom jest o niebo lepszy niż od serialu. Eh polecam gorąco ten film bo nie było nawet sekundy abym się nudził w przeciwieństwie do serialu w którym ten sam scenariusz z uciekającym pepe to nuuuda
Hmm... Ja jednak jestem fanką chłopców od 2 lat i film to była moja pozycja obowiązkowa ;).
Ja bym dorobił resztę serialu tak że udają że nic nie wiedzą i życie toczy się dalej tylko że fineasz chodzi z izabelą
Trochę szkoda że nie będą nic pamiętali... ale no cóż Pepe to najfajniejszy dziobak na świecie który prowadzi dwa tryby życia.
Mam pytanko ... Czy będzie dalszy ciąg odcinków ?
tak, bedzie ;) z tego co wiem to powinny sie pojawić w połowie grudnia na disney xd.
film genialny i nie nudzi się, mimo że widziałam go już kilka razy!