No właśnie? Czy ktoś wie, gdzie film można zdobyć? Albo... chociaż może ktoś podzieliłby się wrażeniami:)?
Dziwnie się ogląda i chyba nie do końca zczaiłam o co chodziło, no i hm Patton zdecydowanie jest niesamowitym muzykiem, ale o jego aktorstwie nie można powiedzieć tego samego :D.
dokladnie zgadzam sie z natą.... dziwnie sie oglada, dziwna produkcja i wogole dziwna sprawa :P A General Patton niech pozostaje przy mistrzowskich dzwiekach (zanurzajac sie w swa wlasna, prywatna odchlan z ktorej czerpie tyle mocy).... agresja mu dosc fajnie wychodzi a w innych momentach mnie wiecej rozsmieszal niz przekonywal :D PEACE
A ma ktos z was moze napisy do tego filmu ?? Bardzo bym prosił!! A gra Majkiego tak z pobieznych spojrzen na film calkiem calkiem - na pewno nie gorzej niz 90 % polskich aktorow serialowych:]. Pzdr!
napisów niestety nie widziałam, jak bym wiedziała jak się je robi to może bym nawet przetłumaczyła ;)
Film oglądałam, napisy posiadam. Film naprawdę nieco dziwny i niezrozumiały, ale gra Mike'a naprawdę nie jest zła. Powiedziałabym nawet, że jest świetna:-) Mimo wszystko film jest warty polecenia, szczególnie dla koneserów kina niezależnego. Mi osobiście z wiadonych względów się podobał:-)