Moim zdaniem nie ma sensu iść do kina na ten film , ale to zależy od
Ciebie, mnie film nie zaciekawił .
hmm, mi "Fish Tank" bardzo się podobał, nie jest to żadna lukrowana bajka jakich teraz w kinach na pęczki... szczerze polecam :)
Jeśli rajcuje cię mentalne zdrapywanie strupów, i wiesz o czym mówię(?)... to spokojnie możesz iść. Dobre obyczajowe kino.
Sądze że tak, tylko że to nie jest film dla masowego odbioru. Mi się bardzo podobał. Był bardzo prawdziwy, mówił o tym jak jest bez żadnego koloryzowania.
A ja zdecydowanie odradzam. Spodziewałam się dobrego kina, tymczasem dla mnie zero głębi. Film bez emocji, nie poruszył mnie wcale. A to emocji właśnie w kinie poszukuję najbardziej...
Zobaczyć to może i warto, ale film raczej dużo do życia ani do edukacji filmowej nie wnosi. I na pewno nie na randkę:)
Ja poszedłem, bo miałem do wyboru albo Fish Tank albo Randkę w Ciemno, bo wszystko inne co grają już widziałem - więc wybór był oczywisty. W dodatku zasugerowałem się nagrodami i pochlebnymi opiniami o tym filmie.
Moim zdaniem film wart jest uwagi i naprawdę można go polecić. Przedstawiona historia jest prawdziwa, nieprzekolorowana i ukazuje normalne życie. Ja osobiście polecam, bo mnie się podobał.