PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502797}
6,8 24 tys. ocen
6,8 10 1 24496
7,3 30 krytyków
Fish Tank
powrót do forum filmu Fish Tank

Mam pytanko czy może mi ktoś napisać czy warto iść na ten film?, bo się zastanawiam.

ocenił(a) film na 3
Moty_leK

Moim zdaniem nie ma sensu iść do kina na ten film , ale to zależy od
Ciebie, mnie film nie zaciekawił .

ocenił(a) film na 8
Moty_leK

hmm, mi "Fish Tank" bardzo się podobał, nie jest to żadna lukrowana bajka jakich teraz w kinach na pęczki... szczerze polecam :)

ocenił(a) film na 7
Moty_leK

Jeśli rajcuje cię mentalne zdrapywanie strupów, i wiesz o czym mówię(?)... to spokojnie możesz iść. Dobre obyczajowe kino.

ocenił(a) film na 10
Moty_leK

Sądze że tak, tylko że to nie jest film dla masowego odbioru. Mi się bardzo podobał. Był bardzo prawdziwy, mówił o tym jak jest bez żadnego koloryzowania.

ocenił(a) film na 1
Moty_leK

A ja zdecydowanie odradzam. Spodziewałam się dobrego kina, tymczasem dla mnie zero głębi. Film bez emocji, nie poruszył mnie wcale. A to emocji właśnie w kinie poszukuję najbardziej...

ocenił(a) film na 4
estate_2

Zobaczyć to może i warto, ale film raczej dużo do życia ani do edukacji filmowej nie wnosi. I na pewno nie na randkę:)

ocenił(a) film na 6
szakira

Przyznam szczerze, że spodziewałem się czegoś lepszego... :/
6,5 na 10 to max.

ocenił(a) film na 7
Moty_leK

Ja poszedłem, bo miałem do wyboru albo Fish Tank albo Randkę w Ciemno, bo wszystko inne co grają już widziałem - więc wybór był oczywisty. W dodatku zasugerowałem się nagrodami i pochlebnymi opiniami o tym filmie.
Moim zdaniem film wart jest uwagi i naprawdę można go polecić. Przedstawiona historia jest prawdziwa, nieprzekolorowana i ukazuje normalne życie. Ja osobiście polecam, bo mnie się podobał.

Moty_leK

Dzięki wszystkim za wypowiedzi hmm zastanowię się jeszcze ale myślę, że pójdę.