5,3 57 tys. ocen
5,3 10 1 56841
3,5 14 krytyków
Francuski numer
powrót do forum filmu Francuski numer

Mam ten zaszczyt że jako pierwszy piszę coś na temat tego filmu. Moim zdaniem Jeśli Ten film ma coś z Poranka Kojota, albo z Killera to bedzie sie podobał, a jak nie to nic sie nie stanie, nikt nie zauważy jak pod 2-3 tygodniach zniknie z ekranów. Ale wydaje mi sie że jak jest młody sthur i gruszka + to tego dorociński i jeszcze scenariusz tego pujszo to może coś z tego bedzie. czekam na zwiastun

cooler_kk

Ludzie! Ja Was nie rozumiem... Po jaką jasną się tu rozpisujecie. Jeszcze tego filmu nie widzialiście a już coś tu skrobiecie. To jest dział do pisania recenzji, a nie przypuszczeń...

brzezinski_adam

raczej komentarzy. Można napisać nawet "ale ja czekam na ten film!

cooler_kk

nie czekaj na zwiastun tylko na premierę. Idź do kina i dopiero później wypowiadaj się na temat filmu

Kami122

nienormalni jestescie? Co wam przeszkadza ze sie wypowiadamy? Koszmary was przesladuja z tego powodu? Moge sobie pisac tyle przypuszczen ile mi sie podoba i zaden problematyczny koles nie bedzie mi zabranial.
Tu sie pisze komentarze i to co piszemy jest komentarzem

cooler_kk

Ujme to tak: Pujszo , scenariusz , może coś z tego wyjdzie ??
Buahahaaaaaaaaahuahuahuaaaaaaa a!!!!

dewil666

nieskomentuje ostatniej wypowiedzi... co ty masz do Pana Pujszo? To że nie jest Zanussim i nie udało mu sie na początku jak Machulskiemu dzieki znajomościom rodzinki to już znaczy ze jest do dupy. Pujszo w swoich filmach wiele przekazuje, tylko trzeba to odkryć i przekreślić durnotę która jest na wierzchu. ide na ten film jedynie ze wzgledu na Pana Pujszo, bo uważam że robi rewolucje w dobrym kierunku.

BMF

"co ty masz do Pana Pujszo? To że nie jest Zanussim i nie udało mu sie na początku jak Machulskiemu dzieki znajomościom rodzinki"

wlasnie! ciagle sie zastanawiam, jakich on musial znajomosci narobic, ze mu ktos ciagle daje pieniadze na filmy. a tyle ambitnych scenariuszy czeka na sponsora!

"Pujszo w swoich filmach wiele przekazuje, tylko trzeba to odkryć i przekreślić durnotę która jest na wierzchu"

na wierzch wyplywa tyle durnoty, ze trudno ja przekreslic. a jesli przez tyle produkcji nie potrafil przekazac "tego czegos" inaczej, to chyba jednak tylko na durnocie mu zalezy.
zreszta, idac tym tropem, kazdy durny film ma w sobie cos glebokiego, jesli przekreslimy jego durnote. tylko, ze to juz filozofowanie i wlasne rozwazania nt. swiata, a nie przeslanie filmu.
mysle jednak, ze ten film mial byc lekka komedia. a jest... za lekka. nawet paru tekstow, ktore dawalaby jej jakas humorystyczna wage ciezko sie doszukac.

"ide na ten film jedynie ze wzgledu na Pana Pujszo, bo uważam że robi rewolucje w dobrym kierunku"

i co, zawiodles sie?
pewnie napiszesz, ze oczywiscie nie.