5,3 57 tys. ocen
5,3 10 1 56844
3,5 14 krytyków
Francuski numer
powrót do forum filmu Francuski numer

JAK DLA MNIE TO FILMIK SPOKO.LUBIE POLSKIE KOMEDIE DLATEGO DAJE 8.

ocenił(a) film na 4
Marco_9

Dajesz 8 hahaahha to ciekawe jakim twoim zdaniem filmy są na 1 !Niespodziewałem sie żadnych dobrych komentarzy no ale są ustępstwa od reguły!Film dno totalne ,obsada dobra ,ale nic pozatym,numer z ganksterami wogóle niewypalił tak jagby byli tam na siłe wcisnięci ,Jan Frycz trzyma poziom jest najlepszy no i watki z murzynem "to jest nasz bambus"!Prosta bzdurna historyjka gratuluje KOMEDII ROKU!!!!

boberoo

Ten film to jedna wielka parująca kupa !!

czarna_189

Mi się bardzo spodobał, a najbardziej rola Jana Frycza. Stefan kojarzy mi się z moim tatą:-) chcociaż zdziwiło mnie, że polska komedia może być śmieszna. I prosze cię, nie pisz "jagby" bo to strasznie się rzuca w oczy.

ocenił(a) film na 8
Marco_9

DOKŁADNIE,NAJPIERW SIĘ NAUCZ PISAĆ A PÓZNIEJ KOMENTUJ!

ocenił(a) film na 4
Marco_9

Marco nie pouczaj innych skoro sam robisz błędy [patrz: nieuzasadnione używanie wielkich liter]. Wszyscy się zgadzamy co do jednego: świetnie zagrał Frycz. Koniec. Niech ten film umrze własną śmiercią.

ocenił(a) film na 4
Comandos

dokladnie się z tym zgadzam :) i mam to w dupie jak kto pisze ważne jest kto ma jakie argumenty ,spojrzenie na dany temat, film.

ocenił(a) film na 6
boberoo

nie wiem czego chcecie, może mało śmieszny, ale ciekawy. przyjemny i dobrze zagrany. mi się podobał. daję 7.

ocenił(a) film na 6
kangur_msc_CM

i jedyne co tu jest dnem to ten komentarz "dokladnie się z tym zgadzam :) i mam to w dupie jak kto pisze ważne jest kto ma jakie argumenty ,spojrzenie na dany temat, film."

ocenił(a) film na 4
kangur_msc_CM

Jeżeli to miała być komedia roku to powinna być śmieszna.Niewiem co w nim takiego przyjemnego , ciekawego widzialeś . Genialna , ratująca ten cały filmik była tylko jedna osoba , a tak pozatym dno tak jak twoje przyjemne filmy!!!

ocenił(a) film na 10
Marco_9

Super- dla mnie i moich kumpli 10/10 !!!!!!!!Jak bylismy całą banda w kinie to Feliks i Łos tak wyli ze śmiechu , że musielismy ich z podłogi zbierac !!!W końcu fajna, niebanalna!!!polska komedia, po której cos zostaje!!!!!!!!!!!!!Super kreacja Frycza, świetna muza i w ogóle super film!!!Czekamy na kolejny film Pana Wichrowskiego!!!!!!!!!!