5,3 57 tys. ocen
5,3 10 1 56841
3,5 14 krytyków
Francuski numer
powrót do forum filmu Francuski numer

super

ocenił(a) film na 10

jezeli ktos sie nie zna niech nie gada glupot,film super,gra rewelka,humor super,a FRYCZ PO PROSTU ROLA KOSMOS,polecam wszystkim,tak powinna wygladac komedia

ocenił(a) film na 1
kubekj23___

Pozdrawiam autora tej wypowiedzi. Komedia denna. Kilka (dosłownie można policzyć na palcach jednej ręki) ciekawych gagów, a ogólnie kiepszczyzna straszna. Nuda, żarty kiepskie, dialogi - zupełnu kicz. Ale rozumiem że komuś podobają się komedie takie jak ta albo np. "superprodukcja" lub "zróbmy sobie wnuka".
Jedyną zaletę filmu można znaleźć traktując go jako przedstawienie polskich urojeń, ksenofobii. Frycz to typowy wyborca PiS-u.

kubekj23___

"jezeli ktos sie nie zna niech nie gada glupot,film super,gra rewelka,humor super,a FRYCZ PO PROSTU ROLA KOSMOS,polecam wszystkim,tak powinna wygladac komedia" Urzekająca interpretacja..., jak Francuski numer to wzór prawdziwej komedii to znaczy, że ja jestem niedorozwiniętym fanem kina. Chyba już dowcipy Kazia Marcinkiewicza są śmieszniejsze. Eh porażka.

ocenił(a) film na 10
Jazzu

dokladnie jestes debilem a mnie meczy mieszanie wiecznie polityki do filmu jestes po prostu denny ,powtarzasz sie jak koles u gory