2,2 10 tys. ocen
2,2 10 1 10172
1,7 3 krytyków
Friz & Wersow. Miłość w czasach online
powrót do forum filmu Friz & Wersow. Miłość w czasach online

Obejrzenie filmu o miłości konona i majora było by mniej sztuczne niż miłość friza i werki. Jeśli ktoś się kocha nie sprzedaje swojego partnera/dziecka i nie ma z nim kontraktu. Jak można sprzedawać swoją ,,miłość" na dużym ekranie.

Herbatkowa_Busia

film o miłości konona i majora - oglądałbym

Herbatkowa_Busia

a oni mają ze sobą kontrakt podpisany na związek, ps nie oglądam tych pajaców

Herbatkowa_Busia

A tam tyle wątków można by wpleść, cała szkolna ma tyle kontentu że widziałbym w tym trylogię opowiadająca jedną historię XDDDD

MWCrafters

Raszei też dobre: odwyk, powrót z odwyku,wizyta policji, wizyta sanitariuszy medycznych, odwyk itd.

Herbatkowa_Busia

Ja bym chętnie sprzedał, ale nikt nie chce kupić :<

ocenił(a) film na 1
marcinsss89

Łączę się z tobą w bólu

Herbatkowa_Busia

To nie miłość to biznes i kasa się liczy kasa

Herbatkowa_Busia

Proszę nie porównywać tych dwóch meneli do tej wspaniałej pary. Friz i Wersow są wzorem do naśladowania i pokazują jak ludzie powinni wyglądać i się zachowywać! Dwóch panów będących co najwyżej pacjentami z Choroszczy to po prostu obrzydliwa para próbująca zarobić na naiwności swoich widzów. Jestem po prostu zniesmaczony tym porównaniem!!!

ocenił(a) film na 1
pionas666

oj pionas....135 osobom się to porównanie spodobało. Jasne nie zadowolę każdego, ale zawsze musi się znaleźć taki jeden ,,inny". Po za tym wiesz, że widać to, że chodzisz na filmwebie od komentarza do komentarza i każdemu kto nie wychwala tego filmu ubliżasz? Jak widać taki sam masz poziom jak tych dwóch meneli, których wyżej przytoczyłam.

Herbatkowa_Busia

Ubliżam? Raczej stwierdzam smutny fakt że ludzie nie są w stanie się pogodzić z faktem że komuś może się powodzić w życiu. Narodowy sport jakim jest narzekanie na to że komuś jest lepiej ma się w najlepsze. A dwaj wspomniani menele są najlepszym dowodem na to że my Polacy lubimy jak komuś jest gorzej a krew nas zalewa jak komuś się powodzi. Poza tym to mi częściej ubliżają osoby którym odpisuję, niewybrednymi epitetami. Pozdrawiam serdecznie i mniej jadu życzę.

ocenił(a) film na 10
Herbatkowa_Busia

Nie było żadnej miłości pomiędzy Krzysztofem Kononowiczem, a Wojciechem Suchodolskim, to byli heteroseksualni przyjaciele, którzy często się ze sobą kłócili i ledwo ze sobą wytrzymywali, ale pod względem seksualnym i romantycznym woleli kobiety

ocenił(a) film na 1
Lowca_Prawactwa2137

powiedz, że nie znasz uniwersum szkolnej 17 bez mówienia, że nie znasz uniwersum szkolnej 17:

ocenił(a) film na 10
Herbatkowa_Busia

Ja znam. To wy nie znacie i pomawiacie ludzi którzy nie mogą się już bronić

ocenił(a) film na 1
Lowca_Prawactwa2137

Serio znasz? Nie znasz afery gejowskiej? A...moze ty nie zrozumiałeś, że mój post o ich związku jest żartem? Dla załagodzenia jeszcze sytuacji oboje nie żyją

ocenił(a) film na 10
Herbatkowa_Busia

To jest afera rozdmuchana przez wykopków i ich urojenia, a post nie jest żartem tylko jest obraźliwy