PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654}

Fuks

1999
6,6 72 tys. ocen
6,6 10 1 72389
5,5 31 krytyków
Fuks
powrót do forum filmu Fuks

Janusz Gajos

ocenił(a) film na 8

Jak dla mnie Gajos w tym filmie pokazal klase nie swiatowa a galaktyczna wrecz. Po prostu nieziemsko zagrana rola gliny i te teksty ;)
Sama komedia jak wiekszosc polskich nie jest zbyt wyszukana, ale dzieki takim perelkom jak rola Gajosa maja swoj klimat.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Mario_61

Pan Gajos, to powód dla którego zawsze wracam do tego filmu, kiedy tylko jest okazja. Genialne sceny: w samochodzie podczas 'kolacji' i 'strasznie sie Pan stesknil za dzieckiem' powodują że ten film za każdym razem oglądam z uśmiechem.

ocenił(a) film na 8
Mario_61

Zgadzam się z autorem, Gajos nadaje temu filmowi zupełnie inne oblicze. Wydaje mi się nawet, że gdyby nie on, film był by po prostu słaby

ocenił(a) film na 9
Don_Aires

Nie przesadzajcie,ja wyróżniłbym zdecydowanie krukówne ,ogólnie myśle ,że mężczyżni wybierając ten film mieli na uwage ponętne ciało pięknej aktoreczce,dla mnie najlepsza scena jak laseczka się kąpie ,poprostu poezja :}

ocenił(a) film na 8
Mario_61

Janusz Gajos to jest poprostu kalsyka aktorstwa :) Scena w stylu "Kolacji" albo "Anioł stróż" w jego wykonaniu jest rewelacyjna :) Niby nic nadzwyczajnego ale ten facet ma coś co sprawia ze jak zagra to doskonale :) Powiem odnośnie Pani Krókówny bo wiadomo ciało i troche golizny swoej w tym filmie robi ale nie to jest najlepsze :) Zachęcam tych co nie obejrzeli i tych co obejrzeli by obejrzeli raz jeszcze:) Pozdrawiam wszystkich :)