Jak dla mnie Gajos w tym filmie pokazal klase nie swiatowa a galaktyczna wrecz. Po prostu nieziemsko zagrana rola gliny i te teksty ;)
Sama komedia jak wiekszosc polskich nie jest zbyt wyszukana, ale dzieki takim perelkom jak rola Gajosa maja swoj klimat.
Pozdrawiam :)
Pan Gajos, to powód dla którego zawsze wracam do tego filmu, kiedy tylko jest okazja. Genialne sceny: w samochodzie podczas 'kolacji' i 'strasznie sie Pan stesknil za dzieckiem' powodują że ten film za każdym razem oglądam z uśmiechem.
Zgadzam się z autorem, Gajos nadaje temu filmowi zupełnie inne oblicze. Wydaje mi się nawet, że gdyby nie on, film był by po prostu słaby
Nie przesadzajcie,ja wyróżniłbym zdecydowanie krukówne ,ogólnie myśle ,że mężczyżni wybierając ten film mieli na uwage ponętne ciało pięknej aktoreczce,dla mnie najlepsza scena jak laseczka się kąpie ,poprostu poezja :}
Janusz Gajos to jest poprostu kalsyka aktorstwa :) Scena w stylu "Kolacji" albo "Anioł stróż" w jego wykonaniu jest rewelacyjna :) Niby nic nadzwyczajnego ale ten facet ma coś co sprawia ze jak zagra to doskonale :) Powiem odnośnie Pani Krókówny bo wiadomo ciało i troche golizny swoej w tym filmie robi ale nie to jest najlepsze :) Zachęcam tych co nie obejrzeli i tych co obejrzeli by obejrzeli raz jeszcze:) Pozdrawiam wszystkich :)