Trailer bardzo mi sie podoba. Zostały wzięte do niego super ujęcia. Liczę, że cały film będzie taki :) Super, że grają wybitni aktorzy. Dzięki temu "Futro" już zyskuje w moich oczach :)
Dokładnie tak. Super trailer. Na prawdę genialne sceny, które tak mnie zaciekawiły, że wybiorę się do kina. Co do aktorów to reżyser wykazuje się profesjonalnym podejściem, bo zebrał całą elitę polskiego kina. Super
Brawo! Brawo i jeszcze raz brawo dla wspaniałego reżysera za tych wszystkich genialnych aktorów. Super. Zastanawiam sie jak on ich wszystkich zebrał. Po prostu "Futro" to znakomity film. Muszę je obejrzeć :)
Nie zapominajcie, że w zwiastunach zawsze są pokazane najlepsze sceny, przecież trzeba jakos ludzi przyciągnać, zainteresować..niestety mozna sie na tym przejechac..Film widzialam wczoraj, i zapewniam ze nic oprocz tych właśnie kilku scen nie śmieszy, nie zasakakuje, film jest nużacy..bo i trwa sporo, ale zeby to jeszcze bylo na co patrzeć..Jesli mimo wszystko zdecydujecie sie wydac pieniadze i pojsc na to do kina, koniecznie napiszcie o wrazeniach..
Ja zdecydowałam się dzisiaj iść do kina. Akurat mam dzień wolny od uczelni. O 15.50 w Złotych Tarasach jest seans, na który jestem umówiona z moją przyjaciółką.
Nie zgodzę się z opinią, że można sie przejechać na zwiastunie. Mi odpowiada taki gorzki, czarny humor i dlatego będę się dobrze bawić :) Eliza z resztą też, bo jesteśmy z tej samej gliny :D Pozdrawiam