Futro

2007
5,8 6,5 tys. ocen
5,8 10 1 6546
3,8 6 krytyków
Futro
powrót do forum filmu Futro

Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że już po koniec kwietnia będzie można obejrzeć "Futro" w kinach. Bardzo się cieszę, bo zwiastun zainteresował mnie i chcę obejrzeć w całości perypetie Henryka i jego rodziny.

kotto

Zgadzam się. Zwiastun jest naprawdę interesujący i przykuwający uwagę. Ja ponadto poszukałem informacji o samym filmie. Wyświetlono go w Gdyni na festiwalu i zebrał bardzo dobre recenzje. Cieszę się, że już niedługo każdy będzie mógł obejrzeć "Futro" w kinie.

sztandart

Super, że to już tak blisko. Bardzo spodobał mi się zwiastun i nie mogę się doczekać finału wszystkim rozpoczętych w nim akcji :) Super komedia. Długo na taką czekałam. Pozdrawiam

katatarka

Wow to już za tydzień :) Bardzo się cieszę i czekam z niecierpliwością. Genialna komedia ze znakomitymi aktorami. Będzie na prawdę super fajnie. Pozdrawiam

u_rand

Już za parę dni za dni parę :D A nawet jeszcze szybciej bo to już pojutrze :) Super! Bardzo sie cieszę bo po obejrzeniu zwiastuna jestem zdeterminowana iść i obejrzeć cały film. Dlatego czekam z niecierpliwością na piątek :) Całusik :*

2kalorie

No ba! Premiera już jutro :) Jestem umówiona z chłopakiem na randkę w kinie. Ja miałam wybrać film. Postanowiłam znaleźć jakąś komedię ale ambitną. Obejrzałam zwiastun i zdecydowałam się na "Futro". Będzie fajnie :D