PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557434}

Głosy

The Voices
2014
6,3 29 tys. ocen
6,3 10 1 28943
6,4 34 krytyków
Głosy
powrót do forum filmu Głosy

Nie wiem, czemu, ale kompletnie mi tu nie pasuje. A szkoda, bo sama fabuła wydaje mi się być bardzo ciekawa. Lubię historie, w których bohaterowie mają więcej problemów z samym sobą, niż z resztą otoczenia ;)

ocenił(a) film na 8
SylviaBlack

nie obejrzałaś, a wiesz, że nie pasuje?

kocham takie "argumentacje"

Obywatel

Tak, nie oglądałam, ale znam aktora i wiem, jak prezentuje się w filmach.
To jedynie moje subiektywne odczucia.

ocenił(a) film na 8
SylviaBlack

a moje subiektywne odczucia są takie, że zanim nie obejrzę danego aktora w danym filmie, trudno mi stwierdzić, czy on do tego filmu pasuje. skoro bowiem nie widziałem tego filmu i nie wiem jaki jest, nie mogę ocenić tego, jak dany aktor do niego pasuje.

oh wait, to brzmi jak logiczna oczywistość

Obywatel

A nie masz wyczucia, artystycznego zmysłu, który podpowiada, co, gdzie i jak? Umiejętność dostrzegania sztuki wszędzie dookoła tworzy w człowieku coś w rodzaju wyostrzenia kinematograficznego smaku.

ocenił(a) film na 8
SylviaBlack

Nie chcesz oglądać to nie oglądaj i nie wypisuj bzdur bo się tylko kompromitujesz.

breton1

Nie napisałam, że nie chcę. Wręcz przeciwnie - że lubię podobne scenariusze.

ocenił(a) film na 8
SylviaBlack

Według mnie gość zagrał bardzo dobrze, polecam jak najbardziej.

ocenił(a) film na 6
SylviaBlack

Więc się jednak zdecyduj i obejrzyj. Co masz do stracenia? Półtorej godziny? Przeżyjesz :)
Wg mnie w tym filmie "rządi" trzech bohaterów.
Kot, Reynolds i pies.
Więc Reynolds w trójcy jedyny.
Przepraszam za bluźnierstwo.

ocenił(a) film na 7
SylviaBlack

tez mialem takie wrazenie, ale dosc neizle sobie porazil z tym filmem

ocenił(a) film na 2
SylviaBlack

Gdy go zobaczyłam, pomyślałam "o niee, tylko nie on". Mimo swojej niskiej oceny (za film) to myślę, że Reynolds wykazał się w tym filmie. Byłam mega zaskoczona i kilka razy w czasie trwania seansu myślałam "skurczybyk, dobry jest". Więc jeżeli ktoś lubi tego typu filmu to nie powinien się zrażać występowaniem tego aktora, bo moim zdaniem był znakomity. :)