PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611302}

Głowa byka

Rundskop
2011
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4054
6,0 3 krytyków
Głowa byka
powrót do forum filmu Głowa byka

Co z tym filmem?

ocenił(a) film na 6

Czy w końcu doczekamy się tego filmu?
Żadnej premiery u nas w kraju. Nawet nieoficjalnej - nie ma napisów (choć oczywiście tego nie możemy się domagać). Czekam na projekcję bądź napisy już ponad rok i nie zanosi się by w ogóle coś się ruszyło o milimetr w tym temacie. Jestem strasznie zły bo bardzo ciekawe kino nam ucieka każdego roku i nie ma zbytnio szans by takie produkcje oglądać.

BUNCH

Też bardzo chciałbym napisy...

ocenił(a) film na 6
piczympoom

Dwa razy był już ten film tłumaczony. Pierwszy raz napisy były robione, było widać na specjalnej stronie postęp w ich tłumaczeniu i nagle znikły. Kiedyś tam, później ktoś inny zaczął konsekwentnie je tłumaczyć znowu. Było widać 90% ukończenia po czym - znikły z serwisu. I tak nie ma. To co jest z tymi tłumaczami? Nie kończą swoich prac? Co robią z materiałem stworzonym w 90%?

BUNCH

nie wiem czy premiera miała miejsce czy nie, ale wiem że film jest wyświetlany dwukrotnie (dziś-sobota i w poniedziałek) w ramach festiwalu "Transatlantyk" w Poznaniu. Zapraszam :)

ocenił(a) film na 6
liffey.ag

Tak: http://www.transatlantyk.org/pl/program/wydarzenia/bullhead
Zazdroszczę mojemu kumplowi bo właśnie jest na tym festiwalu. Może coś i wygrać i obejrzeć :]

ocenił(a) film na 8
BUNCH

Mini-recenzja z Transatlantyku:

http://bartkrawczyk.natemat.pl/27959,transatlantyk-powoli-doplywa-do-celu

Wstrząsające kino. Daje po łbie i skłania do refleksji. Genialna rola antybohatera.

ocenił(a) film na 6
khanate

I co ja mam zrobić? :]
Powiem tak: "Niechże" ktoś zrobi te napisy :]

BUNCH

Premiera filmu w telewizji na ale kino+ 13 września o 20.10.

ocenił(a) film na 6
s_c_a_r

O dzięki. Coś słabo reklamują ten film w telewizji jednak. Na stronie bym się też nie doszukał gdybyś daty nie podał.
Zobaczę czy u kogoś się załapię na ten seans.