PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40564
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

W necie jest już dostępna wersja dłuższa o 18 minut

doom45

i cóż można powiedzieć, zdecydowana poprawa :)

doom45

A co dokładnie zostało rozszerzone? :)

Puchy11

Film "kinowy" jest po prostu pocięty, są sceny ze zwiastunów, akcja w barze, porządny trening Jinx, jest też więcej "przemocy", to właśnie ta wersja jest prawdziwa

doom45

No i teraz powinniśmy podnieść oceny

ocenił(a) film na 7
doom45

Ale żeście mi zrobili apetyt, teraz żałuję, że obejrzałem zwykłą wersję. Mam nadzieję, że w tej rozszerzonej jest więcej Duke'a i Jaye.

ocenił(a) film na 10
Roy_v_beck

jest więcej wszystkich, tu nawet flinta polubiłem, ogólnie jakoś tu wszystko jest z sensem posklejane

ocenił(a) film na 4
Jack_666_filmaniak

Czyli to samo co zrobili z Kingdom of Heaven... Dobry film w wersji reżyserskiej pocięli i posklejali z powrotem zapominając o kilku istotnych "skrawkach". Takie coś uważam za dno, nie na tym powinien polegać Director's cut, tylko na tym, co jest w tzw. wersji Tarantino's cut Prawdziwego Romansu - alternatywne zakończenie, które nie wpływa na jakość wersji kinowej (nie jest gorzej odbierana).

ocenił(a) film na 6
Jack_666_filmaniak

Są gdzieś dobre napisy do tego?

doom45

podasz link do zwiastunu z tymi scenami?

ocenił(a) film na 10
doom45

Tak, producenci wywalili bardzo dużo scen prawdopodobne takich które nie mogły być przerobione na 3d i sceny z przemocą i dla tego film wydaje się być pocięty, dopiero tutaj widać że to całkiem niezły film, ogólnie mówiąc poszli na kasę i zepsuli film , gdyby była taka wersja zapewne by były lepsze recenzje

ocenił(a) film na 3
doom45

drugi raz nie dam rady...

ocenił(a) film na 8
Coyotman

Najgprsze jest to że w Polsce pewnie wyjdzie wersja kinowa i audio nie pojawi sie do rozszerzonej:( LIPA

doom45

ludzie G.I.Joe.Retaliation.2013.Extended.Action.Cut, oglądajcie to jest prawdziwe gijoe2 !!!

ocenił(a) film na 6
doom45

A są do tego dobre napisy już?

ocenił(a) film na 7
tomciog18

właśnie też czekam :)

tomciog18

Narazie jeszcze nie ma.

ocenił(a) film na 6
rysaxx

To co on każe nam oglądać :P.

tomciog18

jest bez napisów bo ta wersja wyszła chyba dopiero w Niemczech a ang nie znacie ?

tomciog18

nie no szczerze film jest taki jaki być powinien więc warto, powiedziałbym że jest nawet za ostry dla młodszego widza

ocenił(a) film na 6
doom45

Właśnie Iglooo z Grupy Hatak zaczął o 14 tłumaczyć Extended.Action.Cut :).

tomciog18

http://wrzucacz.pl/file/1781373804710 tu macie napisy,

ocenił(a) film na 5
doom45

A czy w tej dłuższej wersji pojawia się może Michael Dudikoff w roli niejakiego Quick Kick'a (info z filmweb)? Oglądałem zwykłą odsłonę i tam się go dopatrzeć niestety nie dałem rady.. chyba że przeoczyłem coś..

SoKaM

No wlasnie też go nie widziałem

doom45

Fajnie sie to oglada, choc nie jestem fanem tego typu kina. Co chwile mialem "banana" na twarzy, np. w scenie jak strzelali do swieczki ;) Dobry "odmozdzacz". Z komiksem nie mialem stycznosci.