PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40564
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

PARANOJA

ocenił(a) film na 6

Teraz to pocałujcie mnie w du..pe rok temu poszedł bym na to do kina ale oczywiście 3D musiało być i rok późnie j premiera jest to świadczy otym że raczej ten film jest słaby i twórcy obawiali się że ten film nie zarobi na siebie wiec wcisneli tam niby 3d żeby bilety były droższe paranoja może obejrze to coś w domu ale do kina na to nie pójdę

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

Nagrali Niektóre wątki od początku, gdyż komuś tam się nie spodobało, że TATUM ginie... Gdyż jest on kurą znoszącą złote jaja! - MAGIC MIKE, 21 jump street, I że cie nie opuszcze - te w których grał głowna role zarobily wiecej niz 100 milionow. Wiec musieli go obsadzic w jedenj z glownych rol gdzie nie zdycha.

ocenił(a) film na 6
ptakusz

Może ale. z kąd o tym wiesz to ja nie wiem

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

http://www.filmweb.pl/news/Brak+Channinga+Tatuma+prawdziwym+powodem+przesuni%C4% 99cia+premiery+%22GI+Joe+2%22-85741

A stąd o tym wiem.

"Oficjalnym powodem tej decyzji jest konwersja filmu do 3D. Jednak nikt nie chce w to wierzyć. Według Deadline prawdziwym powodem jest Channing Tatum, a raczej jego brak. " - Przeczytaj cały NEWS to będziesz wiedział.

ocenił(a) film na 6
ptakusz

Jakoś tego newsa nie zauważyłem coraz bardziej mam obawy co do tego filmu ale mam nadzieje że będzie dobrze