PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40564
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

Po co przesuwalii date premiery na kwiecien, skoro ten film nie trzyma sie kupy ani dupy.Mialo byc
dodatkowe sceny z dukiem i co zginoł zaraz na poczatku filmu?i ze zwiastuna nie mam niektorych
scen w tym filmie?

dantom83

Tylko proszę bez spoilerów (nie widziałem jeszcze filmu) - Na prawdę film aż tak nie trzyma się kupy? Dużo jest błędów logicznych? W jedynce też ich było sporo, ale nie przeszkodziły mi w dobrej zabawie. Mam nadzieję, że tu będzie tak samo :)

kenexgro

Film jest ok! Nie jest to ideał, ale jak pójdą tą drogą w następnych częściach to będzie dobrze. Jeżeli o logikę chodzi - to przecież GIJoe - film na podst. zabawek, komiksów i filmów animowanych, tak czy inaczej wart obejrzenia

ocenił(a) film na 3
doom45

Większych błędów logicznych nie dostrzegłem. Do gry aktorskiej się nie ma co czepiać szczególnie w tego typu produkcjach. Jednak scenariusz to po prostu żenada.

Jedynie ludzie lubiący oglądać takie filmy wyłącznie dla efektów będą zadowoleni. Jednak ja od produkcji, która odwołuję się do komiksów, które czytałem w młodości wymagam czegoś więcej, a tak jak dla mnie powstał po prostu nędzny i nudny film akcji.

Trinov

Też czytałem komiksy i chciałbym aby film był wierniejszy adaptacji Marvela z Commanderem - byłym sprzedawcą używanych samochodów i Snake-Eyesem - oszpeconym od wypadku ex żołnierzem wojny w wietnamie, nie spodziewajmy się psychologii w takim filmie tylko akcji