wytłumaczy mi ktoś coś mianowicie jak ten zahar czy jak mu tam było oskarżył węża o ... jest
scena ze go złapali ściągnęli mu maskę i nagle w następnej scenie był gdzieś w Japoni u
swojego mistrza gdzie trenował ta nową typke -.- co do filmu to lipny pod wzgledem fabuły
storm shadow był oskarżony przez klan Arashikage o zabicie mistrza - ta scena została ukazana we flashbacku gdzie jest młody snake eyes i storm shadow, zabójcą okazał się jednak Zartan który jest mitrzem kamuflażu, Snake miał za zadanie przyprowadzić Storma na sąd by ten odpowiedział za swoje winy
tak wiem to było ukazane bardzo dobrze i wyraźnie w filmie ale mi chodzi o inną jak Zartan udzielal wywiadu ze snake eyes jest przywódcą G.I Joe i został oskarżony za zdradę stanu czy jakoś tak i w następnej scenie został Wężo Oki złapany i ściągnięty do tego więzienia i mu ściągnięto maskę a później własnie snake eyes trenował z ta typka ahhh fabuła filmu jest tak irytująca ze to sie w głowie nie mieści -.-
Bo to był Storm-Shadow przebrany za Snake, to on zabił prezydenta i specjalnie go złapali i umieścili w tajnym więzieniu by wyciagnąć z tamtąd Dowódcę Cobry, poza tym obejrzyj sobie wersję reżyserską filmu, tam jest spójniejsza fabuła, film kinowy został trochę pocięty aby młodsi mogli pójść - Extended.Action.Cut