PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40564
4,6 25 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

Wężo Oki

ocenił(a) film na 5

wytłumaczy mi ktoś coś mianowicie jak ten zahar czy jak mu tam było oskarżył węża o ... jest
scena ze go złapali ściągnęli mu maskę i nagle w następnej scenie był gdzieś w Japoni u
swojego mistrza gdzie trenował ta nową typke -.- co do filmu to lipny pod wzgledem fabuły

ocenił(a) film na 10
kenobiii

storm shadow był oskarżony przez klan Arashikage o zabicie mistrza - ta scena została ukazana we flashbacku gdzie jest młody snake eyes i storm shadow, zabójcą okazał się jednak Zartan który jest mitrzem kamuflażu, Snake miał za zadanie przyprowadzić Storma na sąd by ten odpowiedział za swoje winy

ocenił(a) film na 5
Jack_666_filmaniak

tak wiem to było ukazane bardzo dobrze i wyraźnie w filmie ale mi chodzi o inną jak Zartan udzielal wywiadu ze snake eyes jest przywódcą G.I Joe i został oskarżony za zdradę stanu czy jakoś tak i w następnej scenie został Wężo Oki złapany i ściągnięty do tego więzienia i mu ściągnięto maskę a później własnie snake eyes trenował z ta typka ahhh fabuła filmu jest tak irytująca ze to sie w głowie nie mieści -.-

ocenił(a) film na 10
kenobiii

Bo to był Storm-Shadow przebrany za Snake, to on zabił prezydenta i specjalnie go złapali i umieścili w tajnym więzieniu by wyciagnąć z tamtąd Dowódcę Cobry, poza tym obejrzyj sobie wersję reżyserską filmu, tam jest spójniejsza fabuła, film kinowy został trochę pocięty aby młodsi mogli pójść - Extended.Action.Cut