jak dla mnie to powinien być film o samym wezo okim ,przecież to najlepsza postać ,a trailer "latający ninja"widziałem 23 razy i nadal mnie powala na kolana
A ja podziękuję, SE to zdecydowanie za bardzo eksploatowana i przez to nudna już postać. Jest wielu innych bardziej interesujących bohaterów, ale sęk w tym, że "GI Joe" to nie jest historia o jednej osobie, ale o całym oddziale, którego członkowie się wzajemnie wspierają i dlatego wygrywają.
Co do pomysłu Matrixa z "Genezą" - mogliby się pokusić o zrobienie czegoś w stylu komiksu "Origins" wydawanego przez IDW, w którym formuje się oddział Joe, aby walczyć z pewnym terrorystą o pseudonimie Chimera (według fanowskich spekulacji miał to być późniejszy Cobra Commander).
Ja osobiście przyznam że wole jednak by Snake Eyes był jednym z głównych bohaterów a nie głównym bohaterem filmu, no chyba że pozostałe postacie dobre będą bezbarwne (w The Rise of Cobra nie były, więc i tym razem myślę że nie będą). Nie mówię tego dlatego że nie lubię tej postaci, lubię ją bardzo ale z tego co pamiętam w komiksach ta postać w wersji solo była tak eksploatowana że na koniec powstała jej jakaś masakryczna karykatura ala Rambo. Cieszmy się więc wątkiem Snake Eyes - Storm Shadow dalej