PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556174}

G.I. Joe: Odwet

G.I. Joe: Retaliation
2013
6,1 41 tys. ocen
6,1 10 1 40513
4,5 23 krytyków
G.I. Joe: Odwet
powrót do forum filmu G.I. Joe: Odwet

film ma w sobie świetne efekty, akcja jest ciągle czego się spodziewałam... ale dlaczego zaledwie paru bohaterów z pierwszej części występuje!? co się stało z resztą?! kontynuacja poprzednich części zawsze miała to do siebie że byli ci sami bohaterowie... a tutaj? szkoda gadać!

sandrunia2169

Widzę że pojawi się Dwayne Johnson i Bruce Willis więc na pewno będzie gorszy od pierwszej części mimo że jeszcze filmu nie widziałem

ocenił(a) film na 5
wiemar7

Jak zobaczyłem w zwiastunie B. Willisa to też wymiękłem ale po obejrzeniu filmu muszę przyznać, że zagrał dobrze i nawet tam pasuje. Ale w sumie @sandrunia ma rację, szkoda, że nie ma wielu z pierwszej części, Duke jest zaledwie parę minut i wyraźny jest brak Sienny Miller jako jednego z czarnego charakteru (choć Cobra Commander jest też super).

ocenił(a) film na 6
sandrunia2169

Dobre pytanie!!! Destro nie był częścią planu Cobry, co zresztą zobaczyliśmy w filmie. Natomiast dziwi mnie to że w filmie nie wspomniano nic o Heavy Duty, Generale Hawk, Ripcordzie czy wreszcie o Scarlett. Zupełnie przemilczano te postacie i tu jestem zwiedzony jednak mocno