5,5 8,8 tys. ocen
5,5 10 1 8848
4,0 5 krytyków
Galerianki
powrót do forum filmu Galerianki

6/10

użytkownik usunięty

Pomysł jest ciekawy, ale samo wykonanie jest kiepskie... Gra małej dziewczynki jest na najniższym poziomie! W ogóle jak to możliwe, żeby jakiś stary facet chciał się pie*rzyć z taką malutką i do tego niezbyt ładną dziewczynką? Żaden by nie skorzystał, bo bałby się konsekwencji... Zakończenie filmu mija się z rzeczywistością, bo przekazuje nam jakby motto, iż "Bycie galerianką nie jest wcale takie złe, biedna dziewczynka stała się ładna i przy kasie"... ;/

"Żaden by nie skorzystał, bo bałby się konsekwencji" Czyli co? Kazdy facet nie chciałby przeleciec dziecka bo bo bałby się konsekwencji? Nie kazdy samiec to pedofil dlatego ten film juz na starcie jest niedorzeczny.

użytkownik usunięty
intervieri

Dokładnie.

intervieri

"Nie kazdy samiec to pedofil dlatego ten film juz na starcie jest niedorzeczny"

No ręce opadają. Zrozumienie fabuły filmu na najwyższym poziomie.

Tuulikki

To prosze oświeć mnie.

Możecie sobie przejrzeć tematy na formu, tam znajdziecie problematykę "Galerianek".
Dobija mnie ta wypowiedź:
"jak to możliwe, żeby jakiś stary facet chciał się pie*rzyć z taką malutką i do tego niezbyt ładną dziewczynką? Żaden by nie skorzystał, bo bałby się konsekwencji..."
O pedofilach pewnie nie słyszeliście?

ocenił(a) film na 6
Tuulikki

kk penalizuje odpowiedzialność za kontakt seksualny z małoletnim poniżej lat 15-tu, te panienki miały na moje oko tyle albo i więcej, to co to gadanie o pedofilach. Sam wątek starszego gościa nie jest dla mnie dziwny, miał tańszą i czystszą panienkę niż by poszedł do burdelu, brutalne ale prawdziwe.