5,5 8,8 tys. ocen
5,5 10 1 8848
4,0 5 krytyków
Galerianki
powrót do forum filmu Galerianki

kto wogóle wpadł na pomysł nakręcenia takiego filmu ? litooooooośći... "!Gimnazjalistki! oferujące usługi sexualne" przecie to sie prosi o pomste do nieba , ludzie przeczytajcie to pięć razy (dla niekumatych) i pomyślcie sobie jak to w ogóle brzmi... Nie żyję w bunkrze i wiem że istnieje młodociane kur.estwo ale to powinno być tępione , niszczone kur.a ! starte z powierzchni ziemi ! (mam na myśli ten cały "proceder") i jeszcze robić o tym film... ludzie już nie mają czego wymyślać bez jaj. Sam nie jestem taki stary ale mogę JUŻ teraz (taka patola! KACZY DZIÓB!) powiedzieć jak stary dziad ZA MOICH CZASÓW TAKIE POJĘCIA NIE ISTNIAŁY. I wogóle jakim typem trzeba być żeby przelecieć 12-14 letnią gówniare... takich cfeli trzeba tępić albo niech ich cfelą w pudle.

mistczNINJA

HAHAHAHAHAA Własnie po to powstał ten film żeby innym ludzią uswiadomić ze te pojecia istnieją nie rozumiem twojego komentarza wiem ze jest to chore dlatego powstał taki film jeszcze raz powtarzam wiec na przyszłość radze przemyśleć kolejne komentarze :)

frytek91

Dla autora tematu, filmy to jedynie rozrywka. Nie wiem, ze przez kinematografię można coś wyjaśnić. To nie jest, chłopcze, komedia romantyczna. To dramat, który ma ukazać problemy współczesnej cywilizacji. Taki problem istnieje i trzeba o nim mówić.