Gamer

2009
6,2 50 tys. ocen
6,2 10 1 50025
5,4 17 krytyków
Gamer
powrót do forum filmu Gamer

Witam, pytanie kieruję do osób, które widziały film.
Jak istotną rolę odgrywa tam Michael C. Hall? Bo jeśli mam obejrzeć ten film, to chyba tylko ze względu na niego, a jesli pokazuje się tylko na parę minut, a sam film jest średni raczej sobie odpuszczę.

Wiem, wiem jak obejrzę film to się sam dowiem, ale skoro mam możliwosc dowiedzenia się, zanim obejrzę film, to chyba mogę z niej skorzystać ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
ciUUUbaka

Gra jedną z głównych ról. Właściwie to jest najważniejszym czarnym charakterem, no i trochę tam jego jest, zdecydowanie. Myślę, że już po zwiastunach czy opisach filmu można to trochę wywnioskować.

ocenił(a) film na 5
ciUUUbaka

Konkretnie to gra ona tworce gry "Slayers" wokol ktorej wszystko sie toczy.

ocenił(a) film na 6
joCkero

tak na prawde, to na film mozna sie wybrac, tylko ze wzgledu na niego, scena gdy tanczy z innymi "zawodnikami" rozwala :DD

bolo97

Fakt ;D

ocenił(a) film na 5
bolo97

zgadzam się... i tylko ta scena... jedyna dobra w całym filmie, bo zabawna i cyniczna...reszta - eh...

ciUUUbaka

To on stworzył całą tą grę, jeśli chcesz iść na film tylko ze względu na niego to idź ;D. Warto! A zwłaszcza scena [spoiler?] tańca ;D! No po prostu oh, ah, eh ;D!

ocenił(a) film na 5
ciUUUbaka

Jeśli jest się fanem M.C.Hall'a to jest go w tym filmie wystarczająco dużo, by nie żałować obejrzenia filmu.

ocenił(a) film na 7
Divine

Mnie tam ten gościu zawsze wygląda jakby właśnie przechodził świnkę, ale rolę pieprzniętego w dekiel "Billa Gates'a" zagrał bardzo dobrze (co z jego aparycją nie było zbyt trudne).

ocenił(a) film na 7
Perykles

Jest glownym badassem ale jego rola jest mniejsza niz Leonidasa