Gamer

2009
6,2 50 tys. ocen
6,2 10 1 49967
5,2 16 krytyków
Gamer
powrót do forum filmu Gamer

graczy CounterStrike'a spędzających przed komputerem 10h dziennie.
Film z pewnością do nich trafi. Na szczęście tylko do nich.

BUNCH

Gram w CSa, nie jestem pryszcaty ani nie spędzam przed kompem 10h dziennie. Film jest jaki jest, ale z takimi tekstami to wyjeżdżaj u siebie w domu, nie tutaj.

użytkownik usunięty
slavia9

kurna ludzie spędzacie 11 h przed kompem dziennie stukając w ceesa, ten film jest w sam raz dla was. Rzal mi vas

crdk pewnie kręcisz film dokumentalny o garczach ceesa, pewnie masz podgląd do wszystkich domów w polsce skoro wiesz jak długo gracze CSa spędzają przed kompem. I naucz się pisać.

Mi właściwie szkoda debili spędzających 15 godzin przed WoWem, najbardziej idiotyczną i uzależniającą grą online...

Widzisz bananie bo gdyby polska nie była 100 lat za murzynami to miałbyś pojęcie czym jest e-Sport. Nabijasz się z ludzi którzy po prostu kochają to robić bo np counter-strike to jedyne źródło ich dochodów i oni muszą spędzać tyle czasu przed komputerem by trzymać swoją formę na poziomie ...a dla twojej świadomości "tam" za granicą pensja np. byłej złotej piątki ("exMYM") ... przypuszczam że przewyższała 3 wypłaty twojej ukochanej mamusi. Więc zanim zaczniesz nabijać się z tego że ktoś siedzi tyle przed komputerem najpierw pomyśl czy robi to dla zabawy czy dlatego że taką formę zarobku wybrał.

ocenił(a) film na 1

"kurna ludzie spędzacie 11 h przed kompem dziennie stukając w ceesa, ten film jest w sam raz dla was. Rzal mi vas "

rzal sie pisze samo Ż analfabeto - lepiej bys juz w cs pogral

BUNCH

tak masz całkowitą rację BUNCH ten film jest tylko i wyłącznie dla fanów counter strike'a...
głupota
władca pierścieni jest tylko dla fanów pierścionków, matrix dla fanów komputerów, albo różnych stylów walk itd. takim tokiem myślenia za daleko nie dojdziesz... w sumie to go jeszcze nie widziałem ale to że nie gram w CSa to w cale nie oznacza że od razzu musze skreślić ten film! prawda?
poza tym ludzie to chyba forum o filmach a nie o grach, co nie? :p

TVman

tak powiem, że po zwiastunie mam mieszane odczucia - z jednej strony temat manipulacji prawdziwym, żywym człowiekiem dla rozrywki jest ciekawy z etycznego i filozoficznego punktu widzenia - a takie właśnie zagadnienia stanowią oś fabularną każdego dobrego filmu spod znaku SF. Z drugiej jednak strony... ten pomysł poszedł tu chyba za daleko: dzieciaki sterujące skazańcami jak postaciami z jakieś głupiej gry? Nie sądzę by można traktować taki pomysł chodź odrobinę poważnie... No i ten przesyt akcji i efektów - znowu! :(

Picard

crdk to mi żal ciebie że nie umiesz posługiawać się klawiaturą a ludzie którzy grają napewno lepiej piszą od ciebie . Ja osobiście wogóle nie gram na kompie a jednak film zapowiada się wciągająco !!!!!!!! A ludzie którzy siedzą przy kompie długo nie muszą być brzydcy dla założyciela świadomości.

BUNCH

Na szczęscie wszyscy mają w dupie co pan mysli panie Bunch ...

BUNCH

A mi żal ludzi, którzy grają w takie beznadziejne gry jak CS, czy WoW. Lepiej pograć w coś ciekawszego jak Fahrenheit, czy nawet Tomb Raider.

qba767

qba767, TR ani fahrenheit to nie gry sieciowe. Znając świat gry oceniasz po grafice a nie grywalności, a pod tym względem CS góruje.

BUNCH

kurna film dla pachołków którzy spędzają 24h na dobę układając rodzine i budując domy.... w sam raz film dla was !

ocenił(a) film na 9
BUNCH

sorry ale czy to jest forum dyskusyjne dotyczace gier czy filmow? chyba
zapedzili sie co nie ktorzy ....

WiedzmaTiona

raczej nikt sie nie zapędził, po prostu fora im sie pomyliły, albo co niektórzy są z lekka niedorozwinięci. ale cóż to nie ich wina, że są tacy jacy są... lecz taka mała prośba do tych którzy jeszcze chcą dyskutować o jakże to wyjebistych grach - nie udzielajcie się z takimi komentarzami, bo na prawdę tu się raczej powinno wypowiadać o rzeczach dotyczących filmu, a nie gier (no chyba, że to ja jestem głupi i nie mam racji)

( 17 października 2009 16:13
'poza tym ludzie to chyba forum o filmach a nie o grach, co nie?' )

użytkownik usunięty
WiedzmaTiona

Przecież głównym wątkiem filmu jest gra, więc czemu by o grach nie pisać? Idąc Twoim tokiem rozumowania również bym zabronił dyskutowania o religii na forum filmu no "Karol, który pozostał człowiekiem"(czy jak tam...)

no dobrze, faktycznie może masz i rację, ale wytłumacz mi jak sens ma np ta wypowiedź:

'A mi żal ludzi, którzy grają w takie beznadziejne gry jak CS, czy WoW. Lepiej pograć w coś ciekawszego jak Fahrenheit, czy nawet Tomb Raider.'

czy to dotyczy filmu? jeżeli tak to napisz w jaki sposób...

użytkownik usunięty
TVman

Tak, taka wypowiedź nie ma kompletnie żadnego sensu na żadnym forum i w żadnej dyskusji.

użytkownik usunięty

Osobiście uważam, że granie w gry komputerowe jak i konsolowe powinno być tylko chwilową rozrywką tak jak serial. Czymś na wypełnienie czasu, ale nie 10 godzin dziennie tylko najwyżej 1-2 godzin i to góra 2. Człowiek ten wolny czas zamiast grać w te gry powinien spędzać na doskonaleniu samego siebie swojego ciała i umysłu. Ciężkie codziennie ćwiczenia dają nam ogromną radość. Ale napewno nie możemy wogóle nie grać, powinnyśmy to robić bo to też nas rozwija no i tyle.

BUNCH

jak mnie wqrwia taka gadka. nie tobie oceniac co jest dobre a co zle. kazdy ma swoj gust i kazdy lubi co innego -.- a jesli ja lubie spedzac wolny czas przy cs to tobie ch*j do tego ;]
*do calej reszty: skonczcie wreszcie z tymi zalami, rzalami, lolami, itp
to tylko swiadczy o waszym poziomie IQ ;]

BUNCH

masz pryszcze ? masz pryszcze ? masz pryszcze ?masz pryszcze ? masz pryszcze ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Każda rozrywka jest dobra jedynie w umiarze. Oglądanie filmów też nic nie wnosi do życia więc przestań to robić. Wylecz swój trądzik i przestańcie tutaj wszyscy pierdolić. Trolle które cały czas spędzają na necie i rżną jacy to oni nie są super extra fajni ot co. Ja gram w gry lubie gry i robie co mi się podoba, zjeby.

BUNCH

a ja nie wiem co to CS, moge obejrzec film? czy nie zajarzę?

ocenił(a) film na 7
Ma_Osoba

Wstyd się przyznać, ale też nie wiem...Niemniej jednak nie mam wielkich obaw "czy zajarzę". Nie wydaje mi się, że koniecznie trzeba grać w CS czy jakąkolwiek inna grę, żeby zrozumieć ten czy jakikolwiek inny film akcji, który w swojej fabule nawiązuje do gry . Gra sobie, film sobie a wnioski z jego obejrzenia też sobie ;)

BUNCH

zamiast grać w ceesa po 10h dziennie idzcie zagrac w paintballa raz w tygodniu! dostaniecie w tył głowy kulką z farbą z odległości 8metrów to wam sie odechce gier na kompie! GWARANTUJE! ALBO ZWRACAM KASE!!!!!!

marekn

Problem w tym że ty za mocno dostałeś tą kulką. Resztka Twojego rozumu wyciekła na trawę...

ocenił(a) film na 4
BUNCH

Gdyby same pierwsze 45min tego filmu oceniac to... pukało w dno od spodu,
ale później było dużo lepiej, ale naprawde walczyłem ze sobą żeby z kina
nie wyjść przez pierwsze trzy kwadranse, główni bohaterowie sobie radzili z
aktorstwem - 300 przez cały film a Dexter pod koniec bo pierwszy wywiad
american Drzyzga 40 lat później był nieciekawy albo nawet kiepski, film za
bardzo chcial pokazac zdezelowany świat i zbytnio go przerysował, co
zaliczam na plus filmu ze nie jest on od początku do końca pokazywaniem
kolejnych starć Spartakusa w tym całym Slavers [po polsku Rzeź... co za
palant to tłumaczył]
W zasadzie nie wiem komu by ten film polecić, może napalonym
pietnastolatkom ze względu na dużą ilość porządanego przez nich cyca.
wielbicielom gier ze wzgledu... na to że to wszystko gra?
pesymistycznym prorokom któzy mówią że czycha nas koniec wszelkiej kultury?
... nie wiem ale ogółem film jest do obejżenia w kinie jeśli ma się już za
sobą District 9, 9, Bękarty Wojny i chce się jeszcze w tym miesiącu
koniecznie isc do kina.

ocenił(a) film na 7
robert_1305

najsensowniejsza wypowiedź w tym temacie ;D Film czysto rozrywkowy jakbym go obejrzał po 2 browarach to stwierdziłbym, że to arcydzieło tak jak przy "Wzgórza mają oczy" ... no dobra co najmniej po 4, ale po 3 i tak już szkoda liczyć.

ocenił(a) film na 7
BUNCH

ejj.. ja siedzę dziennie po 10 godzin przed monitorem ;)

ocenił(a) film na 7
BUNCH

pryszcze zdarzają się każdemu, nieważne czy gra w cokolwiek czy nie. Ja osobiście w csa nie gram, ale gram w WarRocka - coś ala cs. Gram różnie. Raz 4h, raz 2h, raz pol h, raz nawet 15 min - tyle schodzi na jeden/dwa mecze, a czasami w ogóle mi się nie chce. Więc po co jakaś osoba na filmwebie wypowiada się w stylu "wszyscy gracze csa siedza na nim 10h dziennie"?? To jakiś, za przeproszeniem kretyn, który nic o świecie nie wie, dres albo solarka z toną żelu na łbie... I co Ty na to ciole??

Btw. Film niezły, jeżeli patrzeć na akcję, efekty specjalne i wątek kontrolowania ludźmi, który staje się coraz bardziej realny. Jednak nie zachwycił mnie zanadto, co przejawiło się w przewijaniu go w wielu momentach.

aleera89

JA nigdy nie grałem w CS , nie sądze by film był tylko dla takich ludzi.
Tylko ograniczony debil mógł wymyśleć taką treść swojego posta :)
Obejrzałem film i mi sie spodobał i nie jestem ograniczony itp. po prostu lubie kino akcji nawet jak nie jest ambitny, ale jak ktoś jest ograniczony to już jego mały problem :)

ocenił(a) film na 7
palec5

Jezuu CS WOW takie starocie a ludzie dalej jak pojechać po graczach to właśnie te dwie ekipy.

Ja to jak się wciągnę to Fallout 3 mnie tak pochłania ale w moim wieku (25l) to już tak do 3h i starczy. Natomiast jeżeli chodzi o spędzanie czasu przy kompie w ogóle to jest problem. Uwielbiam filmy oglądać i zawsze się znajdzie jakaś perełka do obejrzenia ;P.

Na Gamerze byłem dzisiaj spoko film, dobre kino akcji 7/10. Nic mnie nie raziło, ale też nic nie powaliło na kolana. Fajny pomysł zjebać graczy simsów czy internetowych gier społecznościowych. Podsumowując czysta rozrywka na seansie i błogi spokój po jego zakończeniu...tak potrzebna po 2012.

Perykles

Znowu BUNCH i te jego genialne wywody.

Stary, dojrzałbyś wreszcie. Od 4 lat wypisujesz wciąż te same bzdury na filmwebie.

ocenił(a) film na 6
BUNCH

Bunch lepiej idź robić przesłabe filmiki z GTA IV, ze swoim zmulonym, lamowatym głosem.

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Ja nie gram w CS'a, czy inne stare gowna jak tenze wymieniony tytul, a film
mi sie podobal, przyszczow tez nie mam, wiec twoja teoria sie nie sprwdzila
;)