Gamer

2009
6,2 50 tys. ocen
6,2 10 1 50025
5,4 17 krytyków
Gamer
powrót do forum filmu Gamer

ocenił(a) film na 4

Film jest tak głupi i przewidywalny że aż żal oglądać
Jedyne co ratuje tą produkcję to Butler
Michael C. Hall niech zostanie w Dexterze
Szczerze nie polecam
Film dla komputerowych maniaków lubiących sieczke na ekranie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 3
Yaro_12

Jestem komputerowym maniakiem i lubie sieczkę ale ten film to dno niestety 3/10 Aż żal mi siebie, że obejrzałem do końca. Film chaotyczny, naiwny, prostacki i do tego nudny. Nie polecam.

ocenił(a) film na 7
krzemas23

To wasze opinie.
Ja dałem wysokie 7/10 ;) bo bardzo dobrze się bawiłem oglądając ten film...Prosta rozrywka, bez wytężania mózgu...Wczoraj miałem ochotę na "odmóżdżanie" i może dlatego tak mi się ten film spodobał...;)

Polecam dla każdego,kto chce film mało wymagający od osoby po drugiej stronie ekranu ;)

ocenił(a) film na 8
PFMH

Dokładnie tak. Trzeba wszystkiego spróbować. Jednego dnia Inglourious Basterds, drugiego Gamer.
pozdro

ocenił(a) film na 7
dezertx

Dokładnie :)
Nie można chyba codziennie katować "ambitnego kina"...no bo człowiek też musi się rozerwać :P i nie zawsze w sposób ambitny i wymagający...:P

ocenił(a) film na 5
PFMH

"Michael C. Hall niech zostanie w Dexterze"
Chyba tak...Dla mnie zawsze będzie kojarzony z tą rolą,na potrzeby Gamera mogli mu zmienic fryzurę,albo image jakiś nowy stworzyć a tak stary poczciwy maniakalny Dexterek...

ocenił(a) film na 5
Yaro_12

Dałem 5. Takiego czegoś się właśnie spodziewałem. Butler zagrał nieźle. Ogółem nie był to jakiś szkodliwy film, owszem bzdura ale widziałem gorsze. Dla fanów kina akcji którzy potrafią wybaczyć głupotę scenarzystów :P.