przez pierwsze dziesięć minut nie wiadomo o co chodzi. To nie jest wizja przyszłości tylko wypociny scenarzyzsty. 0/10
film jest beznadziejny i totalnie głupi, tylko mi nie mówcie że czegoś nie zrozumiałem. taki posztet z ameby dla amerykańskich małolatów. odradzam
hahaha o ku**a. Wchodzę po kilku miesiącach, aby sprawdzić czy 0wner2 ciągle broni tego shitu i co widzę? Człowieku ty chyba codziennie tutaj zaglądasz i chcesz komuś wcisnąć na siłę, że ten film jest dobry. Wrzuć na luz bo film jest słaby.
dobra może film nie jest super ale mi np się podobał ( pewnie ktoś już chce napisać " co obchodzi mnie twoje zdanie cioto ? " ) ale nie każdy film jest żeby go super interpretować , tu chodziło przede wszystkim o napieprzanie się , co im wyszło , ale także pokazuje jaki wpływ może mieć technologia na przyszłość a co z tym idzie człowieka , pokazywał jak dyktator może ogłupić człowieka ( chodzi tu o to że twórca tej technologi przekonał ludzi że zabijanie jest fajne ) , podobne rzeczy ( podobne - nie dosłownie kontrolują człowieka ale wmawiają różne rzeczy przez media ) są w Polsce , nagonka polityczna na co niektórych , telewizja potrafi ogłupić człowieka , a co dopiero technologia na takim poziomie ?
PS: jeżeli chcesz komentować przeczytaj i przemyśl i daruj sobie komentarzy typu - " jesteś głupi i to ciebie media oszukały "
-"jesteś taki głupi że typowy syf w którym się napieprzają chcesz interpretować "
itd.
powinieneś napisać "ja nie zrozumiałem pierwszych 10-ciu minut" jeśli jesteś tak miałki że krytykujesz w sumie solidny film to znaczy żeś zacofanym i zakompleksionym kolesiem, który musi krytykować żeby podnieść sobie samoocenę. Nakręć lepszy film jeśli ten miał twoim zdaniem 0/10 to go wszyscy ocenimy. Dla mnie "Gamer" ma 7/10
hmm... czem niby zle okzaje przyszlosc....niedlgo juz technologia tak skoczy ze bedzie mozna takie "gry" dla bogaczy wymyslac wkonc wiezniennictwo jest zbyc zawalone recydywa....ja checia bym powtarnacal do yaakich "gier" gwalcicieli , mordercow , dzieciojebcow i psychopatow ;)) w filmi kpa akcji i o to mi chodzilo blo kilka mankamentow wiec 7.5/10 i nie piszcie ze to gniot bo gniot ktory zaslguje na 0.5/10 to crank 2 zmarnowalem ten szajs poltorej godziny mojego zycia... ;/