Gamer

2009
6,2 50 tys. ocen
6,2 10 1 49966
5,2 16 krytyków
Gamer
powrót do forum filmu Gamer

straszny gniot

ocenił(a) film na 5

przez pierwsze dziesięć minut nie wiadomo o co chodzi. To nie jest wizja przyszłości tylko wypociny scenarzyzsty. 0/10

carreno

Może jesteś zbyt głupi, aby zrozumieć o co chodzi?

0wner2

Ty się za to wykazujesz inteligencją na poziomie podstawówki.

ocenił(a) film na 1
0wner2

film jest beznadziejny i totalnie głupi, tylko mi nie mówcie że czegoś nie zrozumiałem. taki posztet z ameby dla amerykańskich małolatów. odradzam

zgliszcz

hahaha o ku**a. Wchodzę po kilku miesiącach, aby sprawdzić czy 0wner2 ciągle broni tego shitu i co widzę? Człowieku ty chyba codziennie tutaj zaglądasz i chcesz komuś wcisnąć na siłę, że ten film jest dobry. Wrzuć na luz bo film jest słaby.

ocenił(a) film na 8
bandofbrothers

dobra może film nie jest super ale mi np się podobał ( pewnie ktoś już chce napisać " co obchodzi mnie twoje zdanie cioto ? " ) ale nie każdy film jest żeby go super interpretować , tu chodziło przede wszystkim o napieprzanie się , co im wyszło , ale także pokazuje jaki wpływ może mieć technologia na przyszłość a co z tym idzie człowieka , pokazywał jak dyktator może ogłupić człowieka ( chodzi tu o to że twórca tej technologi przekonał ludzi że zabijanie jest fajne ) , podobne rzeczy ( podobne - nie dosłownie kontrolują człowieka ale wmawiają różne rzeczy przez media ) są w Polsce , nagonka polityczna na co niektórych , telewizja potrafi ogłupić człowieka , a co dopiero technologia na takim poziomie ?

PS: jeżeli chcesz komentować przeczytaj i przemyśl i daruj sobie komentarzy typu - " jesteś głupi i to ciebie media oszukały "
-"jesteś taki głupi że typowy syf w którym się napieprzają chcesz interpretować "
itd.

użytkownik usunięty
0wner2

bardzo dobry obraz ;)

użytkownik usunięty
carreno

powinieneś napisać "ja nie zrozumiałem pierwszych 10-ciu minut" jeśli jesteś tak miałki że krytykujesz w sumie solidny film to znaczy żeś zacofanym i zakompleksionym kolesiem, który musi krytykować żeby podnieść sobie samoocenę. Nakręć lepszy film jeśli ten miał twoim zdaniem 0/10 to go wszyscy ocenimy. Dla mnie "Gamer" ma 7/10

ocenił(a) film na 6
carreno

hmm... czem niby zle okzaje przyszlosc....niedlgo juz technologia tak skoczy ze bedzie mozna takie "gry" dla bogaczy wymyslac wkonc wiezniennictwo jest zbyc zawalone recydywa....ja checia bym powtarnacal do yaakich "gier" gwalcicieli , mordercow , dzieciojebcow i psychopatow ;)) w filmi kpa akcji i o to mi chodzilo blo kilka mankamentow wiec 7.5/10 i nie piszcie ze to gniot bo gniot ktory zaslguje na 0.5/10 to crank 2 zmarnowalem ten szajs poltorej godziny mojego zycia... ;/

ocenił(a) film na 8
carreno

Sam jesteś "wypocony".
To że Ci się film nie podobał potrafię zrozumieć ale żeby filmu akcji nie trybić po 10 minutach... Jezus Maria.