PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583649}
6,6 69 tys. ocen
6,6 10 1 69481
5,1 33 krytyków
Gangster Squad. Pogromcy mafii
powrót do forum filmu Gangster Squad. Pogromcy mafii

Bardzo podobał mi się w tym filmie. Nigdy nie widziałam w nim nic fajnego, ale tutaj naprawdę fajnie zagrał. Najlepsza scena, gdy patrzył na striptizerkę i "kopiował" jej ruchy. Wyglądał słodko :)

A tak btw. nie ma to jak sceny w filmach " ja trzymam broń, mój groźny rywal nie, ale rzucę swoją na ziemię, pobijmy się". Żałosne...

ocenił(a) film na 8
brudna91

to się nazywa honor i Wy tego nie rozumiecie

ocenił(a) film na 7
KaeM_4

I chyba nigdy nie zrozumiem, bo jednak chyba ważniejsze jest by pokonać gnoja i wyjść z tego bez żadnego szwanku?

ocenił(a) film na 8
brudna91

to by było zbyt łatwe, a ten "gnój" nie miałby nauczki - udowodnił mu, że może się wypchać z tym swoim talentem bokserskim

brudna91

Hm a mnie w tym filmie jakoś jego głos irytował. Nie wiem, dlaczego o.O Jakoś jego głos nie pasował do tego obrazu.
Dziwnie "pedałkowato" mówił :P:P

PS
Wyglądał mega słodko ;)

Sam film niezły, wizualnie majstersztyk, świetna muzyka, aktorzy grali O.K., kilka fajnych scenek komediowych, ale generalnie ta wizja filmowa nic nowego nie wnosi do kina.

ocenił(a) film na 8
pixi222

jak słyszę, że facet wygląda mega słodko to pierwsze skojarzenie jakie przychodzi mi do głowy to, że wygląda jak pedał. więc zgadzam się z Tobą

KaeM_4

hehhee :P Wyobraź sobie "pedałkowaty" wygląd i głos na raz Koszmar z ulicy Wiązów :P:P

Poważnie: U kobiet określenie faceta poprzez słowo "słodki" nie mu nie ujmuje. To komplement ;)

ocenił(a) film na 7
KaeM_4

Tak się mówi na mężczyzn i Wy tego nie zrozumiecie ;)

ocenił(a) film na 8
brudna91

rozumiemy ale typ maczo takiego określenia nie przeboleje :P

ocenił(a) film na 7
KaeM_4

Myślę, że Goslingowi to nie przeszkadza :P

ocenił(a) film na 9
brudna91

brudna... a oceniłaś jakoś film, bo nie widzę... generalnie jak Ci się podobał?

ocenił(a) film na 7
rzepo

Ogólnie film mi się podobał, tylko niektóre sceny były dla mnie niedorzeczne, jak właśnie wspomniana już przeze mnie końcówka :)

ocenił(a) film na 7
brudna91

hej! ludzie to kryminał w stylu noir, coś podobnego do twórczości Raymonda Chandlera!
W takim filmie główni bohaterowie mają swój honor i zgodnie z nim postępują. Takie prawidła gatunku literackiego.
Film jest spoko, sceny nie są wcale tak przesadzone, całkiem fajnie skręcone strzelanki!!!
A głos Goslinga rzeczywiście nieco cienki, ale tu był takim trochę amantem/bawidamkiem więc jako tako to pasowało. Ale zagrał spoko, mnie się rola podobała.
Ogólnie film ok!!
Polecam!!!