Bardzo podobał mi się w tym filmie. Nigdy nie widziałam w nim nic fajnego, ale tutaj naprawdę fajnie zagrał. Najlepsza scena, gdy patrzył na striptizerkę i "kopiował" jej ruchy. Wyglądał słodko :)
A tak btw. nie ma to jak sceny w filmach " ja trzymam broń, mój groźny rywal nie, ale rzucę swoją na ziemię, pobijmy się". Żałosne...
I chyba nigdy nie zrozumiem, bo jednak chyba ważniejsze jest by pokonać gnoja i wyjść z tego bez żadnego szwanku?
to by było zbyt łatwe, a ten "gnój" nie miałby nauczki - udowodnił mu, że może się wypchać z tym swoim talentem bokserskim
Hm a mnie w tym filmie jakoś jego głos irytował. Nie wiem, dlaczego o.O Jakoś jego głos nie pasował do tego obrazu.
Dziwnie "pedałkowato" mówił :P:P
PS
Wyglądał mega słodko ;)
Sam film niezły, wizualnie majstersztyk, świetna muzyka, aktorzy grali O.K., kilka fajnych scenek komediowych, ale generalnie ta wizja filmowa nic nowego nie wnosi do kina.
jak słyszę, że facet wygląda mega słodko to pierwsze skojarzenie jakie przychodzi mi do głowy to, że wygląda jak pedał. więc zgadzam się z Tobą
hehhee :P Wyobraź sobie "pedałkowaty" wygląd i głos na raz Koszmar z ulicy Wiązów :P:P
Poważnie: U kobiet określenie faceta poprzez słowo "słodki" nie mu nie ujmuje. To komplement ;)
Ogólnie film mi się podobał, tylko niektóre sceny były dla mnie niedorzeczne, jak właśnie wspomniana już przeze mnie końcówka :)
hej! ludzie to kryminał w stylu noir, coś podobnego do twórczości Raymonda Chandlera!
W takim filmie główni bohaterowie mają swój honor i zgodnie z nim postępują. Takie prawidła gatunku literackiego.
Film jest spoko, sceny nie są wcale tak przesadzone, całkiem fajnie skręcone strzelanki!!!
A głos Goslinga rzeczywiście nieco cienki, ale tu był takim trochę amantem/bawidamkiem więc jako tako to pasowało. Ale zagrał spoko, mnie się rola podobała.
Ogólnie film ok!!
Polecam!!!