tylko za Tom'a Hardy nie dalem 1 bo to utalentowany aktor...a film nudny jak ehhhh....:/odradzam
Marekgdapl zgadza sie lubie horrory itp ale innego rodzaju filmu tez lubie i powiem szczerze iz nawet Wyatt Earp choc byl o wiele dluzszy (3 godz) i mial o wiele bardziej rozwiniete watki...w swym charakterze byl przyblizony do filmu ''Gangster'' a jednak nie nudzil nic nie bylo na sile i obsada doskonale dobrana a w Gangsterze tylko Tom Hardy byl swietny bo Shia Labeouf to juz calkowite nieporozumienie ehhh no ale opinia jest jak dupa....kazdy ma swoja i po to jest ten portal zeby dzielic sie swoim wrazeniami wiec tylko opublikowalem swoje mysli na temat danego filmu....wszystkich milosnikow filmow goraco pozdrawiam
no dobrze to co ci się nie podobało w grze Labeoufa?Miał zagrac najmłodszego brata,który najbardziej z nich jest pochopny w czynach,który lubił szpanować itd i zrobił swoje zagrał wyśmienicie,w ogóle cały film ma fajne dialogi,klimat tamtych czasów,inni aktorzy również przekonywująco zagrali i jeśli kotś ocenia taki film na 2 a jakiś pierwszy lepszy horror na 9 i 10 no to sorry panie kolego,to gówno sie znasz na filmach,bo ten film sie chłonie a nie oglada :P
A ktos inny niegrzeczny napisał by ci tak:"Jeszcze małolat który jara się horrorami" :P
A ponieważ ta doope masz jak to piszesz i mamy tego świadomość.To nie każ nam oglądać jej i tych na niej pryszczy.
Kapito?
Nie cierpię radykalnych, kategorycznych i odrzucających inne gusta recenzji - na to co przynosi współczesne kino film genialny (oczywiście w moim odczuciu!). Rola Shia LaBeouf, mimo że nie jest on wybitnym aktorem, skrojona na miarę. To przełamywanie Siebie i poczucie niespełnianych nadziei braci - klimatyczne. Taki współczesnt Rocky. Miłym zaskoczeniem jest fakt, że nie staje się on super bohaterem. To życiowe doświadczenia zmieniają jego postępowanie - tak jak we wstępie dowiadujemy się co ukształtowało jego braci. Uwierzyłem w to, że Tom jest prostolinijnym i twardym kolesiem w swoje roli. Genialny Guy z napastowaną głową i tak wiele różnych smaczków....... Przecież nie wszystko co Tobie a i to co mi się Tobie podobać musi. Ja ten film REKOMENDUJĘ z okrzykiem.
No ale jaka to recenzja??Jedno zdanie napisał:odradzam(jak na torent org)i żadnych nie podał argumentów dla mnie to ignorancja do potęgi entej(pewnie zaraz się strasznie obruszy).
Film jest dobrze zrobiony, akcja nie jest monotonna, aktorzy świetnie dobrani (zwłaszcza Tom Hardy i Guy Pearce). Nie rozumiem, co może się w tym filmie nie podobać. Jak dla mnie to bardzo porządna produkcja i jeśli ktoś zastanawia się na jaki film wybrać się do kina, to ten zdecydowanie jest godny polecenia. U mnie zasłużone 8/10.