Komiksy i rysunki z Garfieldem sa fenomenalne. Filmy tylko niszczą w moich oczach jego kocią inteligencję i poczucie humoru. Szkoda czasu i pieniędzy.
hmm a według mnie jest śmieszny ... można sie przy nim pośmiać :) nie jest wcale nudny czy kiepski ... przedwczoraj (dopiero:( ) byłam na nim w kinie .... i podobał mi sie choć nie tak jak pierwsza część ;)
Jeśli sądzisz, że jest śmieszny od razu nasuwa się prosty wniosek - wyraźnie nie czytałaś komiksów, jak zasugerował autor, gdzie Garfield różni się pod wieloma aspektami od tego narysowanego. Więc powtórzę to: kto nie czytał nigdy Garfielda może pójść do kina i może będzie mógł się pośmiać, kto czytał i miał doczynienia z orginalnym Garfieldem - odradzam.
to prawda. Ja po prostu uwielbiam komiks. NIe da sie go do niczego porówać, i na pewno nie jest komiksem dla dzieci. Oglądając film, myśle że tylko spaprali sprawe... szkoda słów... garfield powinien pozostać tylko i wylącznie na papierze...
Zbieram komiksy oglądałem kreskówki i muszę przyznać ,że są one nieporównywalnie lepsze zupełnie inny rodzaj dowcipów.Garfield w filmie już nie żongluje zabójczymi cynicznymi komentarzami , brakuje mi absurdu i groteski zamiast nich film oferuje zwykłe chamstwo. Poza tym nie podoba mi się garfield w animacji komputerowej i odie jako zwykły pies .John i odie nie są dostatecznie głupi . film to żenada nie wiem jakim trzeba być partaczem żeby uczynić nieśmieszny film z garfielda . Ten kto czytał komiksy na pewno zrozumie o co chodzi PRAWDZIWYM miłośnikom garfielda.