7,4 57 tys. ocen
7,4 10 1 57033
7,2 16 krytyków
Gattaca - Szok przyszłości
powrót do forum filmu Gattaca - Szok przyszłości

Za parę tygodni powstaje ruch obrony świata, przyłącz sie do nas i "walcz" z nami przeciwko Traktatom,GMO, mikrochipom,
KOdeksem żywnościowym, jeżeli chcesz wstąpić lub pomóc naszemu stowarzyszeniu.napisz do nas na gadu gadu, podaj swój
pseudonim i opowiedz coś o sobie, zainteresowaniach, predyspozycjach zawodowych. Nasz nr to 7194505

ocenił(a) film na 9
pchelus

Cieszę się, że macie taką ciekawą inicjatywę, ale nie przyłączę się do niej.
Po pierwsze nie wiem, czy sami wiecie czego chcecie, bo traktaty są różne i równie dobrze ustalania granic mogą dotyczyc.
Po drugie jestem jak najbardziej za żywnością GMO oraz nie mam nic przeciwko mikrochipom (jedynie lekkie obawy).

Podsumowując - póki nie stwierdzicie jasno, co Wam przeszkadza w tych zjawiskach, mam zamiar dołowac Wasz ruch jako niezbyt poważny, a możliwe że także szkodliwy. Może następne będzie torpedowanie planów powstania elektrowni atomowych, czy wszelkich ustaw proaborcyjnych? Jeżeli tak, to z pewnością nie znajdę z Wami porozumienia. (nie traktujcie tego jak groźbę, ale zwyczajną manifestację poglądów)

ocenił(a) film na 7
pchelus

Jesli reklamujecie sie z takimi tresciami na filmwebie to znaczy, ze samych siebie nie traktujecie powaznie. Zalatuje mi pryszczatymi nastolatkami w dlugich wlosach, ktorzy nie wiedza czego chca, ale wiedze, ze nie chca tego co maja.