Gdy zapada noc

When Night Is Falling
1995
6,5 1,1 tys. ocen
6,5 10 1 1124
Gdy zapada noc
powrót do forum filmu Gdy zapada noc

Jest jakaś strona, na ktorej można obejrzeć online? A może ktoś z Was ma na komputerze i
mógłby przesłać na maila. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
oallaa13

http://www. kinomaniak .tv/ film/Gdy-zapada-noc/36320 oczywiście spację usunąć i czekam na opinię, bo zastanawiam się czy oglądać czy nie :)

ocenił(a) film na 6
donthavetoknowme

Ścieżka dźwiękowa oraz zdjęcia(te z cyrku i podczas lotu paralotnią) są niesamowite i to wielki plus, zachęcają do obejrzenia filmu. Reszta jest w porządku, albo tylko w porządku, bo czegoś mi brakowało.
Mimo, że moim zdaniem, szału nie ma, warto film obejrzeć. Miłego oglądania:)

ocenił(a) film na 3
oallaa13

A co sądzisz na temat "Bloomington'a", ponieważ również ostatnimi czasy rozważam oglądnięcie, a widzę na Twoim profilu, że oglądałaś. Dzięki za opinię o tym filmie, na pewno w najbliższym czasie obejrzę :)

ocenił(a) film na 6
donthavetoknowme

Szczerze, to bardziej podobał mi się właśnie Bloomington:) Bardzo miło się ogląda, a pani profesor przyciąga wzrok, co by tu nie mówić:) Filmy bardzo się od siebie różnią, nawet są inne zakończenia, nie będę mówić, w którym to się szczęśliwie kończy, bo i tak już dostatecznie zaspoilerowałam.
W filmie "when night is falling" są piękne zdjęcia i muzyka, w "Bloomington" natomiast jest świetna obsada, to moje zdanie:) Pozdrawiam, jak obejrzysz napisz, który Ci się bardziej podobał.

ocenił(a) film na 3
oallaa13

Z przykrością muszę stwierdzić, że oba filmy mnie zawiodły. Obejrzałam je głównie dla wątku less i miałam co do nich pewne oczekiwania, które nie zostały spełnione w najmniejszym stopniu. Jeżeli też je dlatego oglądnęłaś powinnaś obejrzeć jaki kolwiek inny film o tej tematyce, żeby stwierdzić, iż te dwa są naprwadę słabe. Polecam "Loving Annabelle", jeśli go jeszcze nie widziałaś. Jeżeli Ci się spodoba mam jeszcze kilka innych tytułów do zaproponowania. Pozdrawiam i napisz później jak wrażenia :)