Gdzie jesteś, Amando

Gone Baby Gone
2007
7,1 44 tys. ocen
7,1 10 1 44038
7,1 27 krytyków
Gdzie jesteś, Amando
powrót do forum filmu Gdzie jesteś, Amando

Na miejscu Paricka? Czy pozwolilibyście Amandzie zostać u "cioci i wujka" Czy oddalibyście ją matce?

Happagus

gdybym była na miejscy Patrica zrobiłabym dokładnie to samo bo uważam,że dobrze postapił. A co do tej pseudo dziewczyny co go za to zostowiła to musiała mieć coś żle w głowie po przestawiane widocznie nie kochała go naprawdę.

ocenił(a) film na 9
aphrodisiac

ja bym tej zaćpanej mamuśce wypłacił liścia żeby się ogarnęła w koncu.... jak ja nie lubie takich lampuciar, a w kazdym miescie takie są. Dziecko z babcią albo siostrą a ona do rana na imprezie za ostatnie 20 złoty. Ja bym za żadne skarby małej nie oddał tej kobiecie. Bo gdybym to zrobił a za tydzień mamuśke spotkał w pubie......

Happagus

ja bym postąpiła tak jak głowny bohater, czyli oddała matce. nawet jeśli miała by mieć lepszą przyszłosć, to powinna być ze swoją matką. poza tym matka mogłaby się zaćpać na śmierć, a wydaje mi się, ze to rzuciła [tak pod koniec filmu..]. i wlasnie tak jak mówił Patrick, ze po iluś tam latach ona do niego przyjdzie i pwoie mu czemu z jakimiś obcymi ludzmi ją zostawił. moze dziecinstwo miala by lepsze, ale pozniejszy uraz moglby byc ciezki. keidy by zrobizumiala ze cos jest nie tak.

ocenił(a) film na 7
meXx

Wisi identyczny temat jak ku... byk, a wy i tak swoje...
Polecam przed napisaniem, 3 razy pomyśleć i sprawdzić czy jest już podobny temat.