Ojejku dzisiaj w Polsacie !!. Dziękuje Polsat - może kilku niedouczonych studencików zobaczy i włączy myślenie . Tylko dlaczego do cholery FILMWEB nie podaje mi tego filmu w najważniejszych pozycjach na dziś do obejrzenia !!!!
ciekawostka
Stacja TVN odmówiła wyemitowania zwiastuna filmu ze względu na rzekomą zbyt dużą drastyczność niektórych scen - kolejny dowód że to jest antypolska telewizja. Swoją drogą dostali mocny zastrzyk kasy na początku istnienia od Żydów.
Cała prawda cała dobę.....
Tak, i dlatego w 2011 był dołączany do "Wyborczej", co było reklamowane wcześniej w TVN. Hehe, twoje ulubione media.
Dowód na antypolskość to zamiatanie pod dywan zboczków w kościele pod dywanik przez Trwamy,Maryje,Nasze dzienniki i inne.
Też się zastanawiam, czemu Filmweb nic nie podał...może jest w zmowie z ruskimi albo z kosmitami.
Twoi idole typu Bosak plują codziennie na Unię, ale chcieliby zasiąść w Europarlamencie. To dopiero ideały patriotyczne.
Najwidoczniej się zreflektowali, co nie zmienia faktu ze w 2009 odmówili. Masz zonka, ponieważ nie jestem zwolennikiem kościoła i zwalczam go gdzie tylko mogę jako jedną z największych zaraz które dotknęło Polskę. Unia to syf, jeszcze wyjdzie nam bokiem ale prawdopodobnie wcześniej się rozpadnie. Nie popieram też PiS ani żadnej innej partii ponieważ nie ma obecnie nikogo kto by chciał dbać o dobro Polski a wszyscy dbają tylko o siebie.
Dobre i to,ale faktycznie zonk....A co do filmu, to widzę, że w końcu w filmie dźwięk jest taki jak powinien być.A to rzadkość ostatnio w polskich produkcjach, gdzie słychać tylko niezrozumiały bełkot jak np.w "Obławie"