Jak masz zakladac takie tematy to nie zakladaj ich wcale bo niczym sie nie roznisz od trolii piszacych -
POCZATEK
"Ale gowno, szkoda czasu"
KONIEC
Ty na mozg upadles najwyrazniej - zachecasz do obejrzenia filmu a nie napisales o nim nic a nic. Zadnych argumentów za, zadnych przeciw, Totalne zero. Musisz miec problem z konstruktywnym mysleniem skoro nie potrafisz napisac nic co przemawia za twoja "zachętą".
Na drugi raz raz napisz cos sensownego albo nie pisz wcale bo zasmiecasz tylko forum takimi tekstami.
"Ale o co Ci człowieku chodzi? Na mózg upadłeś?" - wyjasnilem ci o co chodzi bo najwyrazniej to co napisalem wyzej w pierwszym poscie slabo dotarlo...
PS -(jescze jasniej) wchodząc w taki temat licze na to, ze dowiem sie czegos o filmie. Sam sobie odpowiedz czy 40 tematów w ktorych nic nie ma to nie "idiotyzm"...
Nie widzę potrzeby pisania obszernych recenzji na temat tego filmu i przybliżania jego szczegółów, bo jest jeszcze ze dwa, trzy tygodnie przed jego premierą. Miałem to szczęście, że dostałem się na pokaz (niejako) promocyjny dla przedstawicieli instytucji i szkół i zobaczyłem ten film. Chciałem jedynie zachęcić do obejrzenia filmu, który jest najzwyczajniej w świecie dobry. Nie wiem czy jest zabawny, czy jest zbytnio brutalny, czy ktoś tam dobrze zagrał a ktoś gorzej, czy trzyma się wiernie historii - to są rzeczy względne, a niektóre dla historyków (historykiem nie jestem). Oceniam go ze względu na uniwersalne wartości filmowe, które klasyfikują filmy na te dobre lub gorsze. Szczegóły znajdziesz w opisie filmu, po co Ci reszta skoro i tak nie podyskutujesz? Nie uważam też, żeby to forum (czy jak to tam zwać) miało tak szczególne wytyczne dla jego gości jakie właśnie tutaj starasz się prawić. Przez ten czas napisałeś więcej głupot niż ja. Nie zamierzam tego dostrzec, a nie tyczą one nawet filmu. Idź wyładuj emocje gdzie indziej.
Napisalem proste wytyczne, ktore obowiązują chyba prawie na kazdym forum - skoro nie masz nic do napisania to nie pisz wcale...
Skoro dla ciebie to glupoty to coz, rzeczywiscie nie ma o czym dyskutowac...
To jest forum filmowe, sluzy do wymiany pogladów na temat filmu. Twoj jednolinijkowiec to po prostu zasmiecanie forum ...
Ja będziesz miał więc coś ciekawego do powiedzenia na temat filmu to się odezwij.