To jest tragedia! Ci ludzie ginęli jako zdrajcy Ojczyzny kiedy byli bohaterami. i to mordowani przez kogo? przez własnych rodaków. to jest hańba. mam nadzieję, że kiedyś będzie Nam, Polakom, zadośćuczynione za te zbrodnie przeciwko Naszemu Narodowi! szczerze w to wierzę.
i nie mówię tylko o tym przypadku Fieldorfa i tym konkretnym filmie. o wszystkich.
Przez kogo? Rodaków? Wiedza historyczna się kłania. Przez żydów i towarzyszy radzieckich! Córka generała Fieldorfa publicznie powiedziała że za śmiercią # ojca stoją osoby pochodzenia żydowskiego. Przykład Pani Maria Gurowska, czy prokurator Helena Wolińska, żaden polski sędzia nie chciał poprowadzić procesu. Mam nadzieję że te pindy smażą się w piekle.
kłania się aż do pasa, a nawet niżej. w tym przypadku to tak; ale nie raz było tak, że naszych mordowali Polacy - sprzedawczycy i marionetki nowej władzy.
Dokładnie . To, że w tym przypadku byli to żydzi, nie oznacza, iż w każdym innym również. Przecież Polacy także mordowali razem z żydowskim i radzieckim ścierwem . Mam nadzieje, że sprawiedliwości stanie się zadosć . Cześć i chwała BOHATEROM !