Właśnie skończyłem oglądać ten film... Wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Takich filmów powinno się robić więcej, żeby młodzi ludzie wiedzieli co to znaczy "patriotyzm", że to nie puste słowo wygłaszane przez nauczycieli historii i polityków, ale wartość, bez której nie podnieślibyśmy się nigdy spod ciężaru wieprzy-komunistów. Chwała Fieldorfowi i niech się te zdradzieckie świnie w grobie przewracają!!
A co z polskimi pomiotami? Pamietaj, ze wiekszosc tych, ktorzy wyrok wydali na generala to Polacy.
Mi rowniez sie krew gotuje, bo ten film jest naprawde wstrzasajacy...
I tak! Rzeczywiscie ten film powinien byc obowiazkowy dla kazdego Polaka.
Bo jak mowia o zolnierzach AK to dla zwyklego nastolatka jest to "nudne",albo cos, co nie dotyczy...
To jest nasza historia, to sa nasi przodkowie, ktorzy oddali zycie za Nasz kraj.
Ale to Sowieci zaprojektowali i wprowadzili w życie ten aparat terroru. Tymczasem te zakłamane ch** nie chcą nawet przeprosić i uważają że powinniśmy być im wdzięczni. NIemcy są o tyle lepsi że nie unikali odpowiedzialności i rozliczyli się ze zbrodni
ajron_3
A jeśli chodzi o przeprosiny ze strony Rosjan to chyba nie ma na co liczyć póki co, bo tam tak na prawdę komuchy dalej rządzą tylko pod przykrywką demokracji. Słyszeliście pewnie o sprawie Litwinienki... Sam się trucizną nie nafaszerował na pewno...
Tak tak... dlatego napisałem na końcu, żeby się te "zdradzieckie świnie" w grobie przewracały i tu właśnie miałem na myśli zdrajców-polaków.