PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=455606}

Genialny wynalazek

Lightbulb
2009
5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1204
5,0 2 krytyków
Genialny wynalazek
powrót do forum filmu Genialny wynalazek

durny pomysł,jeśli to naprawdę film na faktach to ciężko z naszą planetą

ocenił(a) film na 8
kacper_1

Pomysł świetny, ludzie takie lubią. A Ty musisz być smutnym człowiekiem, oczywiście dlatego że tak z nią ciężko.

angeldog

ludzie są durni.A Ty co oceniasz mnie po tym czy mi się podoba gadający otwieracz do piwa ;>

ocenił(a) film na 8
kacper_1

Wiem, że są. My obaj też. Nie po tym, czy Ci się podoba, tylko co sądzisz o tych, którym się podoba.

angeldog

a czy coś napisałem o ludziach którym się podoba?

ocenił(a) film na 8
kacper_1

cytuję: "ludzie są durni", napisałeś to nieco wyżej. Przez implikację także: "jeśli to naprawdę film na faktach to ciężko z naszą planetą"

kacper_1

gdybyś miał patent na t-shirty to byś też mówił, że ludzie to durnie bo chodzą w t-shirtach ? Pomysł załapał i się sprzedał o to tylko chodziło. Koleś co wymyślił kółka do walizek zarobił sprzedając firmę po roku 50 milionów dolarów ;P

markin

cóż ,porównujesz ubrania z mówiącym otwieraczem do piwa...?

kacper_1

tak jak przeczytałeś a dla czego pytasz ?

ocenił(a) film na 7
markin

aby kontynuować spór.. ale wymiękł i się wycofał
(szkoda, że ja się zgadzam z doceniającymi film -bo nie mam tu z kim polemizować:)

ocenił(a) film na 7
kacper_1

Wszystko jest kwestią punktu widzenia (czyli interpretacji, która sprawia, że jedni cierpią gdy inni się cieszą).

Pesymista widzi szklankę do połowy pustą, optymista do połowy pełną:)

Narzekanie stało się już narodową wadą polaków:

Felieton o tej istnej chorobie,

(i jej powodach:)

https://www.youtube.com/watch?v=8-VNqZ-8dCk

zjonizowany

Nie ma to jak wklejać "mądrości" systemowego "gadacza" z jednego z najbardziej ocenzurowanych portali i uważać, że jest to wiedza. Pochodzisz może z Warszawy? hehehehe