PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Jak widać znalazł się jakiś frajer który nabrał się na to "dzieło".

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Moim skromnym zdaniem powinieneś zadać sobie pytanie, czy to co robisz jest czegokolwiek warte... zdaje Ci się, że to, że jedziesz po np. właśnie tym filmie spowoduje, że ktoś pokieruje się Twoimi "wypowiedziami" i pod ich kątem ustosunkuje do oceny filmu? Szczerze wątpię, ludzie myślą samodzielnie, także opinia taka jak Twoja (o ile można nazwać to opinią, bo brak w Twoich wypowiedziach jakichkolwiek argumentów, ale jak rozumiem film Ci się nie podobał) jest dla nikogo nieprzydatna. Ponadto stwierdzam, że jest godna pożałowania i powinna być usunięta przez moderatorów, żeby normalni ludzie nie musieli wchodząc na forum przebierać w takim syfie. Przemyśl sobie czy opłaca Ci się tracić czas na logowanie tu i wypisywanie tego typu rzeczy, które i tak każdy ma w głębokim poważaniu, bo jak dla mnie to Ty wychodzisz na frajera, a nie inni.

G_R_Z_3_C_II_U

Napisałem to specjalnie żeby wkurzyć jednego usera, ale mi nie odpowiedział.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Otóż to, kompletnie go nie obeszła Twoja wypowiedź, podobnie jak i innych ludzi, ja również zamykam temat, bo nie mamy o czym dyskutować, chciałem tylko coś Ci uświadomić.

G_R_Z_3_C_II_U

Nic mi nie uświadomiłeś. Przeglądnij inne tematy i będziesz wiedział kogo chciałem sprowokować i nie będziesz zdziwiony.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Chciałem uświadomić Ci bezcelowość Twoich pozbawionych argumentów wypowiedzi, ale widzę, że i na to jesteś zbyt ograniczony, skoro muszę tłumaczyć to co masz napisane wprost....
Nie mam zamiaru marnować czasu na czytanie Twoich prowokacji, nic mnie to nie obchodzi.

ocenił(a) film na 4
neo_angin

Tym sposobem spamujesz i śmiecisz.
Czyli upodabniasz się do Tej Osoby :P