super film!!!!!!!!!!!!!!!!!! heh pozdrawiam tych co są jego fanami ;-]]
Dziwne... Z jednej strony ten film strasznie mi sie podobał, a z drugiej wydawał sie taki jakiś tandetny. Napewno nie żałuję obejrzenia, jeszcze nieraz obejrze pewnie. Czekam na premierę kinową i dopiero wtedy pewnie będę mógł go poprawnie ocenić ;p. Podobał mi trochę bardziej niż część pierwsza, ale brakowało mi " Look in to my eyes! " xDD ale sceny walk to jak dla mnie majstersztyk ;> A ryj diabła - porażka.
tak do kina musimy isz szturmem i polecac film bo myśląnad trójka a to od kasy zalezy daltego ja na nk wysylam wszystkim komunikat o tym ;-]]
ale przydało by się, aby lekko popracowali nad scenariusze. nie nad fabułą, bo ona w takich filmach nie jest najwazniejsza. Film byl krotki, w tyk krotkim czasie wydarzylo sie dosc duzo. i film byl raczej jednowątkowy i liniowy, ale i tak swietny. ale obawiam sie, ze zbyt wielu ludzi nie pojdzie, sadzac po opiniach filmu. A przydala by się częśc czecia. z tego co mi sie wydaje, to blaze'a tuz przed koncowymi napisami opetal ten demon, bo na chwile sie taki inny zrobil, co nie?
Oglądałeś ten film więc mam do ciebie pytanie: czy jest on brutalny i porąbany tak jak Adrenalina 2? Ma PG-13, więc na pewno nie tak bardzo, ale czy chociaż troszkę? Bo na to liczę najbardziej by była poj*bana rozpierducha.
Brutalności nie szukaj w tym filmie. nawet nie pamietam zeby jedna kropelka krwi spadła. jak już ktoś ginął, to raczej spalony, zwęglony, czy jak to nazwać.
musimy isc bo moze bedzie trójka fakt byłza krótki ale trzeba sprawic rzeby była trójka ja naprzykład ostro prmuje film na nk wrzucam info o nim kazdemu ;-]]]]