jak dla mnie to spirit of vegance jest 10x lepsze niz nudna 1 , kazdy ma swoj gust ale 2 podoba mi sie zdecydowanie bardziej
ghost rider górą trzeba isc bo moze trójke zrobią ;-]]] pozdrawiam .... kocham tę postać od 2007 roku heh a dwójka to deser dla moich oczu hehe
wow, twoja galareta zwana mózgiem umie skłonić twoje kończyny do wystukania tak inteligetnego tekstu na klawiatureze???, Rodzice musza byc z ciebie dumni hahaha niestety to kres twoich mozliwosci. Wysil sie bardziej chlopcze makowy, chociaz z tym mozesz miec juz problem.
1. Jak chcesz zgrywać inteligenta, to raz, zrozum iż gusta są różne, a tutaj nikt nie ocenia filmu pod kierunkiem tego do czego był tworzony, tylko od razu szukają ambitnych super dzieł i nie doceniają drobnych rzeczy, to raz, a dwa, pisz jak człowiek...
2. Nie, nie są ze mnie dumni, ale ja czasem tak i się tym dowartościowuje.
3. Nie, to nie jest ich kres.
4. No shit sherlock...
..."1. Jak chcesz zgrywać inteligenta, to raz, zrozum iż gusta są różne, a tutaj nikt nie ocenia filmu pod kierunkiem tego do czego był tworzony, tylko od razu szukają ambitnych super dzieł i nie doceniają drobnych rzeczy, to raz, a dwa, pisz jak człowiek..."....
Mozesz to samo napisac tylko po polsku i spójnie, bo te zdanie jest co najmniej nielogiczne
PS: Gusta są rożne ale przede wszystkim trzeba mieć takowy gust, a jak ktoś daje mizernej rzeczy 10 to być może ma problem z odbieraniem bodźców wizualnych.