PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55543
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

10/10

ocenił(a) film na 2

jak dla mnie to spirit of vegance jest 10x lepsze niz nudna 1 , kazdy ma swoj gust ale 2 podoba mi sie zdecydowanie bardziej

ocenił(a) film na 10
Rekos1909

ghost rider górą trzeba isc bo moze trójke zrobią ;-]]] pozdrawiam .... kocham tę postać od 2007 roku heh a dwójka to deser dla moich oczu hehe

ocenił(a) film na 10
kasia1993_2

i oczywiscie obowiązkowo w kinie sie zjawię 13 kwietnia!!!!! ;-]]]

kasia1993_2

no jak lubisz takie ścierwa ogladac to juz tylko mozna pozazdrosci swietnego gustu, hehe

black_bastard

and thats the aha aha i like it i wypi*****j!

Spidey_

wow, twoja galareta zwana mózgiem umie skłonić twoje kończyny do wystukania tak inteligetnego tekstu na klawiatureze???, Rodzice musza byc z ciebie dumni hahaha niestety to kres twoich mozliwosci. Wysil sie bardziej chlopcze makowy, chociaz z tym mozesz miec juz problem.

black_bastard

1. Jak chcesz zgrywać inteligenta, to raz, zrozum iż gusta są różne, a tutaj nikt nie ocenia filmu pod kierunkiem tego do czego był tworzony, tylko od razu szukają ambitnych super dzieł i nie doceniają drobnych rzeczy, to raz, a dwa, pisz jak człowiek...
2. Nie, nie są ze mnie dumni, ale ja czasem tak i się tym dowartościowuje.
3. Nie, to nie jest ich kres.
4. No shit sherlock...

Spidey_

..."1. Jak chcesz zgrywać inteligenta, to raz, zrozum iż gusta są różne, a tutaj nikt nie ocenia filmu pod kierunkiem tego do czego był tworzony, tylko od razu szukają ambitnych super dzieł i nie doceniają drobnych rzeczy, to raz, a dwa, pisz jak człowiek..."....

Mozesz to samo napisac tylko po polsku i spójnie, bo te zdanie jest co najmniej nielogiczne

PS: Gusta są rożne ale przede wszystkim trzeba mieć takowy gust, a jak ktoś daje mizernej rzeczy 10 to być może ma problem z odbieraniem bodźców wizualnych.

black_bastard

Przesadzasz, nie jest to ambitne dzieło tylko kino rozrywkowe. Po prostu szukasz dziury w całym. Obrażając innych, jednemu się podoba, a drugiemu nie. Nie musisz rzucać mięsem, bo ci się nie podoba.