PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Beznadziejny

ocenił(a) film na 1

Pierwsza cześc nie była zła ale ta to prawdziwy gniot.Napaliłem sie a tu takie rozczarowanie.Efekty słabe i w małej ilości,scenariusz to porażka,a sam wygląd Ghost Ridera.Nie rozumiem dlaczego zmieniają coś co jest dobre w takie gówno.Nie idzcie na ten film do kina,lepiej sie upic za te pieniądze

vader1981

Coś co jest dobre? Poprzednia część była gównem, ta jest lepsza pod każdym względem.

0wner2

Popieram.
Pierwsza część przy tej to jedno wielkie nieporozumienie.

ocenił(a) film na 1
0wner2

Chodzilo mi o wyglą Ghost Ridera.W pierwszej części o wiele lepiej wyglądał(kolce na ramieniach),a za tą częśc to fani powinni uciąc Nicolas-owi jaja

ocenił(a) film na 3
vader1981

Jak dla mnie to kino klasy B

użytkownik usunięty
vader1981

twojemu staremu powinni uciąć zanim cie spłodził

ocenił(a) film na 1

Wysterylizowac to ciebie powinni,zebys nie spłodzil pokolenia takich matołów jak ty którym takie filmy sie podobają

użytkownik usunięty
vader1981

a kto powiedział że mi sie podobają ?? a tak poza tym to jestem 2 lata starszy od ciebie a dwójke już spłodziłem :p

ocenił(a) film na 1

''a tak poza tym to jestem 2 lata starszy od ciebie" Faktycznie jest sie czym chwalic,a jako ojciec dwójki dzieci to nie popisujesz sie inteligęcją(chodzi o wypowiedzi) ani dojrzałością.Wracając do filmu to pozostaję przy jedynce do której nie raz wracam a dwójce po prostu zapomnę że oglądałem,ale jest to moja opinia i szanuję inne.Po to jest to forum

vader1981

Proszę ??
W tej części sam Ghost Rider wyglądał niesamowicie, brudna, osmolona czacha iak i cały jego strój pokazywał jakim jest demonem.
W pierwszej części wyglądał jak jakiś transwestyta, kolorowy, czyściutki i z mega gównianą czaszką... masakra.
Ogółem ta część biję jedynkę na głowę pod względem tryskającą klimatem postacią demona szybkości i bardzo dobrym podkładem muzycznym...a nie jak w jedynce jakieś country pffff...

ArghesS

Dokładnie.

vader1981

Że co proszę? W jedynce Rider wyglądał jak pedał, w tej części wygląda genialnie.