Pierwsza cześc nie była zła ale ta to prawdziwy gniot.Napaliłem sie a tu takie rozczarowanie.Efekty słabe i w małej ilości,scenariusz to porażka,a sam wygląd Ghost Ridera.Nie rozumiem dlaczego zmieniają coś co jest dobre w takie gówno.Nie idzcie na ten film do kina,lepiej sie upic za te pieniądze
Chodzilo mi o wyglą Ghost Ridera.W pierwszej części o wiele lepiej wyglądał(kolce na ramieniach),a za tą częśc to fani powinni uciąc Nicolas-owi jaja
Wysterylizowac to ciebie powinni,zebys nie spłodzil pokolenia takich matołów jak ty którym takie filmy sie podobają
a kto powiedział że mi sie podobają ?? a tak poza tym to jestem 2 lata starszy od ciebie a dwójke już spłodziłem :p
''a tak poza tym to jestem 2 lata starszy od ciebie" Faktycznie jest sie czym chwalic,a jako ojciec dwójki dzieci to nie popisujesz sie inteligęcją(chodzi o wypowiedzi) ani dojrzałością.Wracając do filmu to pozostaję przy jedynce do której nie raz wracam a dwójce po prostu zapomnę że oglądałem,ale jest to moja opinia i szanuję inne.Po to jest to forum
Proszę ??
W tej części sam Ghost Rider wyglądał niesamowicie, brudna, osmolona czacha iak i cały jego strój pokazywał jakim jest demonem.
W pierwszej części wyglądał jak jakiś transwestyta, kolorowy, czyściutki i z mega gównianą czaszką... masakra.
Ogółem ta część biję jedynkę na głowę pod względem tryskającą klimatem postacią demona szybkości i bardzo dobrym podkładem muzycznym...a nie jak w jedynce jakieś country pffff...