Powiem szczerze, że jedynka mimo braku mrocznego klimatu była znacznie lepsze. Ogólnie
rzecz biorąc w tej części brakuje całego "Marvel'owego" stylu. Osobiście bardziej przekonała
mnie pierwsza część i mimo że nie miała takiego "mrocznego" stylu i pozbawiona była tak
dobrze zrobionych sekwencji walk.
Co oznacza dla ciebie Marvelowy styl? Bajeczka dla dzieci z ckliwą fabułą? Dziękuję, wolę mrocznego Marvela.
Właśnie to cechuje Marvela. Przeczytaj jakiś komiks, i zobacz jak to wszystko się rodziło.
Czytałem ten typ komiksów Marvela i uważam, że były żałosne. Fajne były te bardziej psychopatyczne jak np. Maximum Carnage, czy Punishery (ale nie jego początki ze Spider-Manem bo to też bajeczki były). Zawsze mi się DC bardziej podobało, choćby ze względu na mrok i większą powagę. Nie ma to jednak nic do rzeczy, jeśli chodzi o Ghost Ridera - jedynka filmu była żałosna, a jeśli chodzi o trailery, zdjęcia czy klipy to dwójka wydaje się być lepsza pod każdym względem. Przekonam się w sobotę, liczę na niezłą siekę z mózgu.
Gdybym był dzieckiem neo to bym powiedział że się mylisz patrząc na ocenę na FW....Ale że jestem już dorosłym człowiekiem to powiem że i tak pójdę na Ghost Ridera 2 choćby ze względu na to że czytałem wiele jego komiksów (tych które TM-Semic wydał ale też Drogę ku potępieniu oraz inne ale to już po angielsku). Ja nie uważam że pierwsza część była słaba, mnie się osobiście podobała. Jeżeli chodzi o dwójkę to nawet na zagranicznych stronach recenzje nie były przychylne, oświadczano nawet że przy GR2, jedynka była niczym The Dark Knight...Zobaczymy za 2 dni :))....może aż tak źle nie będzie, mam nadzieje...