PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

DNO !

ocenił(a) film na 1

Pierwsza część nie była za dobra, ale że kochałam komiksy (obejrzałam) druga, szok ! NC rozdrobnił się na wodę, taki świetny aktor, a teraz gra w największych ... aż dziwne że ten film nie został nakręcony przez Uwe Bolla

ocenił(a) film na 3
naomi_nomi

niestety muszę się zgodzić :( 90 minut wyjęte z życiorysu

ocenił(a) film na 3
naomi_nomi

Masz rację jedynka jeszcze jest do obejrzenia, ale mam poczucie że przed chwilą straciłam piękne 90 minut życia które mogłam wykorzystać na dokładne wypróżnienie pęcherza i jelit i podejrzewam że lepiej bym się bawiła...

carrie1985

zgadzam się w 100 procentach. jedynka fajna, a dwójka kompletne dno, a szkoda bo bardzo czekałem na ten film:( też mogłem lepiej wypróżnić pęcherz zamiast to oglądać. wogóle ostatnio wszystkie filmy są jakieś cienkie: immortals bogowie i herosi też mnie nie zachwycił, a underworld przebudzenie mógł być lepszy

ocenił(a) film na 10
krecik14m

FILM SUPER W 100 %..!!!!!!! AKTOR ŚWIETNY I NA JEDNYM RAZIE SIE OGLADANIE NIE SKOŃCZY TAK JAK PIERWSZĄ CHYBA Z 50 RAZY WIDZIAŁAM HEH WARTO

kasia1993_2

kasiu prawie w każdej dyskusji piszesz to samo, a dla mnie i myślę, że dla większości to g**no a nie film. spieprzyli to co było dobre i tyle. nudny, przewidywalny, jakieś komiksowe opisy czy coś tam, a te jego przemiany i śmiech to nie wspomnę nawet, walka łańcuchem mi się nie podobała. a od siebie dodam, że "drive" jest godny polecenia. dziękuję :D

ocenił(a) film na 10
krecik14m

no wiesz pisze swoje zdanie i tyle co siewysilac bede ;-] pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
lucek364

gratuluje dojrzałości i inteligencji ale cóż ludzie w necie są różni mam warzniejsze problemy nagłowie ... pozdrawiam autora tego komentarza...

ocenił(a) film na 10
kasia1993_2

aha co komentujesz ?? film czy moją matkę?? tu to chyba film sie komentuje.... a mojej matki złotko nie znasz ....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
lucek364

twoja inteligencja mnie powala kimkolwiek jestes złotko;-]

ocenił(a) film na 1
carrie1985

Dokładnie, jedynkę jeszcze dało się oglądać, na drugiej części nie mogłem się doczekać końca. Nicolas Cage zachowywał się jakby miał ataki epilepsji, dawno takiego szajsu nie oglądałem, tylko zmarnowałem czas, ale jak widać nie tylko ja, moja ocena to 2

ocenił(a) film na 3
naomi_nomi

Oglądając ten film czułem się jak bym oglądał adrenalinę.

Magic1997

No chyba o to chodziło, wszakże Adrenalina to Arcydzieło tak?

ocenił(a) film na 5
naomi_nomi

Zgadzam sie...Zmarnowalem tylko kase na kino. Cage bierze ostatnio takie role bo jest bankrutem. Szkoda,dobry aktorzyna

2gru3

Niestety jedynka to była dopiero dno postaci GR brakowało szaleństwa tego szału który był przedstawiony w komiksie w GR2 właśnie mam taką namiastkę tego Cage zachowuje się jak pokręcony GR nie jest taki łaskawy jak w 1 tutaj to typowy demon zemsty który zachowuję się jak psychopata i to mi się właśnie podobało. Dzięki bogu zmienili postać MEfisto gdyż w 1 części wypadł tragicznie, nie wspominająć kreacji Black Heart. W 2 DR wygląda według mnie tak jakoś bardziej mrocznie. Podsumowując film ten biję jedynkę to na pewno co nie znaczy że jest dobry, jak dla mnie średni idzie zobaczyć i tyle.
Ps 2gru3 mylisz się Cage specjalnie obniżył swoją swoją gażę z 14 na 7 mln aby wspomóc powstanie filmu gdyż jest on totalnym fanem GR ma nawet tatuaż z GR :) a to czy jest dobrym aktorem to już inna sprawa ( choć ja tak nie uważam)

ocenił(a) film na 10
say_2

ehhhh no ja mam nadzieje na czesc 3;-\]

ocenił(a) film na 5
say_2

Nie czytalem komiksu GR,bazuje sie jedynie na filmie i nie potrafie tak szczegolowo opisac charakterystyki postaci wlasnie z komiksu i porownac z ta z GR czy GR 2 w filmowej odslonie...Moze dla fanow GR zanizylem ocene filmu,ale to jest niestety moja ocena i nic na to nie poradze:) Moze dlatego ze nie jestem w "klimacie".Jedynka byla wedlug mnie lepsza,ale pewnie tylko dlatego ze dla mnie bylo to cos nowego(Przypominam ze nie czytalem komiksu;) i moze dlatego wlasnie ze NC byl troszke bardziej "laskawy":))
Ps. Dzieki ze mnie uswiadomiles.Nie wiedzialem o obnizeniu gazy...Zwracam honor:)

ocenił(a) film na 3
naomi_nomi

Witam. szczerze czekałam na dwójkę GR i niestety rozczarowałam się. i to bardzo. Jak wyjdzie 3 to pewnie też obejrzę z czystej ciekawości. Niestety 2 to porażka. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
zojchincu

no wiadomo kazdy lubi co innego;-]] slyszalam ze jest 4 czescc komiksu ;-]]] no cage jest fanem tego komiksu i chce w tym grac ;-]] super

ocenił(a) film na 3
kasia1993_2

Ależ ja nie neguję niczyjego gustu ;) jak napisałaś każy lubi co innego. Po prostu ten film do mnie nie trafił :)

ocenił(a) film na 10
zojchincu

okej rozumiem ;-]

naomi_nomi

niestety muszę zgodzić, a szkoda
jestem fanem bohaterów zarówno z universum dc jak i marvela i widziałem niemalże wszystkie filmy na podstawie tych komiksów
po co to pisze? mianowicie po to żeby udowodnić że mam porównanie, żaden film z tego gatunku jeszcze mnie tak nie rozczarował
niestety nie wytrzymałem do końca (głównie przez fabułe przypominającą do bólu tą z underworlda 4 którego miałem nieprzyjemność oglądać dzień wcześniej)
nie jestem haterem ale naprawdę mogli się bardziej postarać :c pozdrawiam

StrawberryRose

muszę sie *

ocenił(a) film na 5
naomi_nomi

dla mnie tez slaby,nie powinni robic tylu zmina w aktorach itp itd ciekawe jak wyjdzie im 3 i jestem ciekaw ile czesci powstanie bo nie wiem jak z komiksami,czytalem tylko Ghost Rider 2099 ktorego posiadam :)

ocenił(a) film na 10
BROWAR_2

no do 3 razy sztuka;-]]] a moze wiecej heh jestem fanką tak jak cage jest i dlatego gra w tym i mysle ze fajnie idzie;-]]]]

ocenił(a) film na 5
kasia1993_2

mnie interesuje wlasnie jak zrobiliby GR 2099 :) komiks mi sie podoba :)

ocenił(a) film na 6
BROWAR_2

Eva Mendez podtrzymywala 1 czesc ;D

użytkownik usunięty
kasia1993_2

Do 3 razy sztuka? Powiedz to Punisherowi.

ocenił(a) film na 5

liczysz wraz z ta werska z Lundgrenem?? :)

użytkownik usunięty
BROWAR_2

Tak, bo to wszystkie jakie wyszły chyba : P

Ostatni Punisher był zajebisty, ten z Lundgrenem też niczego sobie.

ocenił(a) film na 5
0wner2

dokladnie,ten ostatni jest wysmieany i obrazany ale to typowy Punisher byl,gdzie byla akcja ,lala sie krew,byla przemoc a nie rozbudowana fabula i monologi jakies...

BROWAR_2

Było by fajnie pod warunkiem że nie z kategorią wiekową pg 13 komiks był dość krwawy i taki też musiał by być film osadzony w cyberpankowym klimacie

ocenił(a) film na 5
say_2

nie nie,od 18 minimum i musialby byc mocnynie film akcji tylko wrecz momentami grozy i dobre efekty...

ocenił(a) film na 10
BROWAR_2

zgadzam sie z wami;-]]] musi byc jak w komiksie ostro i szatańsko hehe

ocenił(a) film na 6
kasia1993_2

Ludzie którzy widzieliście ten film...napiszcie w jakiej kopii go ogladaliście CAM?to faktycznie dużo widzieliście:) LOL