Pierwsza część nie była za dobra, ale że kochałam komiksy (obejrzałam) druga, szok ! NC rozdrobnił się na wodę, taki świetny aktor, a teraz gra w największych ... aż dziwne że ten film nie został nakręcony przez Uwe Bolla
Masz rację jedynka jeszcze jest do obejrzenia, ale mam poczucie że przed chwilą straciłam piękne 90 minut życia które mogłam wykorzystać na dokładne wypróżnienie pęcherza i jelit i podejrzewam że lepiej bym się bawiła...
zgadzam się w 100 procentach. jedynka fajna, a dwójka kompletne dno, a szkoda bo bardzo czekałem na ten film:( też mogłem lepiej wypróżnić pęcherz zamiast to oglądać. wogóle ostatnio wszystkie filmy są jakieś cienkie: immortals bogowie i herosi też mnie nie zachwycił, a underworld przebudzenie mógł być lepszy
FILM SUPER W 100 %..!!!!!!! AKTOR ŚWIETNY I NA JEDNYM RAZIE SIE OGLADANIE NIE SKOŃCZY TAK JAK PIERWSZĄ CHYBA Z 50 RAZY WIDZIAŁAM HEH WARTO
kasiu prawie w każdej dyskusji piszesz to samo, a dla mnie i myślę, że dla większości to g**no a nie film. spieprzyli to co było dobre i tyle. nudny, przewidywalny, jakieś komiksowe opisy czy coś tam, a te jego przemiany i śmiech to nie wspomnę nawet, walka łańcuchem mi się nie podobała. a od siebie dodam, że "drive" jest godny polecenia. dziękuję :D
gratuluje dojrzałości i inteligencji ale cóż ludzie w necie są różni mam warzniejsze problemy nagłowie ... pozdrawiam autora tego komentarza...
aha co komentujesz ?? film czy moją matkę?? tu to chyba film sie komentuje.... a mojej matki złotko nie znasz ....
Dokładnie, jedynkę jeszcze dało się oglądać, na drugiej części nie mogłem się doczekać końca. Nicolas Cage zachowywał się jakby miał ataki epilepsji, dawno takiego szajsu nie oglądałem, tylko zmarnowałem czas, ale jak widać nie tylko ja, moja ocena to 2
Zgadzam sie...Zmarnowalem tylko kase na kino. Cage bierze ostatnio takie role bo jest bankrutem. Szkoda,dobry aktorzyna
Niestety jedynka to była dopiero dno postaci GR brakowało szaleństwa tego szału który był przedstawiony w komiksie w GR2 właśnie mam taką namiastkę tego Cage zachowuje się jak pokręcony GR nie jest taki łaskawy jak w 1 tutaj to typowy demon zemsty który zachowuję się jak psychopata i to mi się właśnie podobało. Dzięki bogu zmienili postać MEfisto gdyż w 1 części wypadł tragicznie, nie wspominająć kreacji Black Heart. W 2 DR wygląda według mnie tak jakoś bardziej mrocznie. Podsumowując film ten biję jedynkę to na pewno co nie znaczy że jest dobry, jak dla mnie średni idzie zobaczyć i tyle.
Ps 2gru3 mylisz się Cage specjalnie obniżył swoją swoją gażę z 14 na 7 mln aby wspomóc powstanie filmu gdyż jest on totalnym fanem GR ma nawet tatuaż z GR :) a to czy jest dobrym aktorem to już inna sprawa ( choć ja tak nie uważam)
Nie czytalem komiksu GR,bazuje sie jedynie na filmie i nie potrafie tak szczegolowo opisac charakterystyki postaci wlasnie z komiksu i porownac z ta z GR czy GR 2 w filmowej odslonie...Moze dla fanow GR zanizylem ocene filmu,ale to jest niestety moja ocena i nic na to nie poradze:) Moze dlatego ze nie jestem w "klimacie".Jedynka byla wedlug mnie lepsza,ale pewnie tylko dlatego ze dla mnie bylo to cos nowego(Przypominam ze nie czytalem komiksu;) i moze dlatego wlasnie ze NC byl troszke bardziej "laskawy":))
Ps. Dzieki ze mnie uswiadomiles.Nie wiedzialem o obnizeniu gazy...Zwracam honor:)
Witam. szczerze czekałam na dwójkę GR i niestety rozczarowałam się. i to bardzo. Jak wyjdzie 3 to pewnie też obejrzę z czystej ciekawości. Niestety 2 to porażka. Pozdrawiam
no wiadomo kazdy lubi co innego;-]] slyszalam ze jest 4 czescc komiksu ;-]]] no cage jest fanem tego komiksu i chce w tym grac ;-]] super
Ależ ja nie neguję niczyjego gustu ;) jak napisałaś każy lubi co innego. Po prostu ten film do mnie nie trafił :)
niestety muszę zgodzić, a szkoda
jestem fanem bohaterów zarówno z universum dc jak i marvela i widziałem niemalże wszystkie filmy na podstawie tych komiksów
po co to pisze? mianowicie po to żeby udowodnić że mam porównanie, żaden film z tego gatunku jeszcze mnie tak nie rozczarował
niestety nie wytrzymałem do końca (głównie przez fabułe przypominającą do bólu tą z underworlda 4 którego miałem nieprzyjemność oglądać dzień wcześniej)
nie jestem haterem ale naprawdę mogli się bardziej postarać :c pozdrawiam
dla mnie tez slaby,nie powinni robic tylu zmina w aktorach itp itd ciekawe jak wyjdzie im 3 i jestem ciekaw ile czesci powstanie bo nie wiem jak z komiksami,czytalem tylko Ghost Rider 2099 ktorego posiadam :)
no do 3 razy sztuka;-]]] a moze wiecej heh jestem fanką tak jak cage jest i dlatego gra w tym i mysle ze fajnie idzie;-]]]]
dokladnie,ten ostatni jest wysmieany i obrazany ale to typowy Punisher byl,gdzie byla akcja ,lala sie krew,byla przemoc a nie rozbudowana fabula i monologi jakies...
Było by fajnie pod warunkiem że nie z kategorią wiekową pg 13 komiks był dość krwawy i taki też musiał by być film osadzony w cyberpankowym klimacie
nie nie,od 18 minimum i musialby byc mocnynie film akcji tylko wrecz momentami grozy i dobre efekty...