MI bardziej się podobała sie część 2 . Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie więc nie oczekuje od was żebyście też to lubili czy coś. Jedynka też była dobra ale czegoś mi w niej brakowało. Jeżeli chodzi o dwójkę to jest kilka minusów ale i plusów. Niestety zero kontynuacji z pierwszej części. Nowi aktorzy żadnego wątku pociągniętego dalej. W jedynce rider wg mnie miał lepszą maszyne i lepiej pokazaną. Nadal nie wiem co to za motor w 2 ( chyba jakiś ścig ) Kolejnym minusem jest postać szatana oraz jego imię . Roark ( co kur*wa? ) co to niby za ksywa skąd wzięta? Oraz wygląd diabła.Rozumiem że szatan zmieniał postacie bo mu sie niszczyły Jakiś koleś w garniaku kompletnie nie wygl jak szatan zero przemiany ( tak jak w 1 jak tak nie zdenerwował na koniec albo ten cień jego w namiocie) . Co do miejsca,kraju to nic nie mam nawet mam dosyć tej Ameryki w każdym filmie i Nju Jorka Las Fegasa.Duży plus za postać ridera,jego grafike. Została polepszona dodano dym oraz inne efekty. Pochwała za styl. Dynamiczna kamera oraz sama walka jest lepsza. No dobra to była MOJA opinia. Jak ci sie nie podoba trudno ale nie krytykuj mojej refleksji. Już widzę ,, wielkich" krytyków którzy krzyczą o to gówno o to o tamto.Wale to nie jesteś krytykiem to go nie udawaj !!!!!!!