Jako fan mam nadzieję że będzie, ale GR2 nie miało premiery u nas na DVD, także ja tam nie wiem.
właśnie czytałam, że jeśli będzie to Cage już nie chce więc jeśli będzie to (tak jak to powiedział damianho15) bez Cage ;)
A pro po GR3: http://uk.ign.com/articles/2013/03/09/nicolas-cage-on-returning-for-ghost-rider- 3
Akurat ma on rację. Prawa do GR wróciły do Marvela, więc jak cokolwiek powstanie teraz z Ghost Riderem, będzie rebootem kanonicznym z Avengers. Na solowy film raczej nie masz szans, ale serial na Netflixie lub drużynowa produkcja (Midnight Sons?) nie są wykluczone..
Przecież nie napisałem, że nie ma racji tylko po co wciąż wciskać pisać o Avengers(jak to w zwyczaju ma Fallen). Natomiast wracając do GR to wątpię, aby kolejna odsłona powstała w najbliższym czasie. Dwójka była fatalna, jak dla mnie kompletna klapa, więc lepiej odczekać i wrócić z kompletnie nowym "produktem".
GR będzie miał długą przerwę, nawet gdy marvel robi seriale o steet heroes, jak dd czy iron fist, nie ma tam ghost ridera. Z kolei kalendarz na fazę 3 aż do avengers 3 jest pełny.