PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Tak jak w temacie, będzie Ghost Rider 3 ?

ocenił(a) film na 7
oskarsz98

Jako fan mam nadzieję że będzie, ale GR2 nie miało premiery u nas na DVD, także ja tam nie wiem.

ocenił(a) film na 10
oskarsz98

Coś mi się wydaje, że nie będzie.

ocenił(a) film na 5
oskarsz98

raczej nie,a jezeli tak to bez cage.

ocenił(a) film na 10
oskarsz98

właśnie czytałam, że jeśli będzie to Cage już nie chce więc jeśli będzie to (tak jak to powiedział damianho15) bez Cage ;)

ocenił(a) film na 10
oskarsz98

Mam nadzieję, że będzie, bo końcówka GR2 sugeruje 3 część.

ocenił(a) film na 7
oskarsz98

A pro po GR3: http://uk.ign.com/articles/2013/03/09/nicolas-cage-on-returning-for-ghost-rider- 3

oskarsz98

Będzie ale reboot kanoniczny z Avengers

użytkownik usunięty
The_Fallen

Daj spokój z tymi Avengers, chyba trochę przesadzasz. Przecież to temat o G.R.

Akurat ma on rację. Prawa do GR wróciły do Marvela, więc jak cokolwiek powstanie teraz z Ghost Riderem, będzie rebootem kanonicznym z Avengers. Na solowy film raczej nie masz szans, ale serial na Netflixie lub drużynowa produkcja (Midnight Sons?) nie są wykluczone..

użytkownik usunięty
Grievous

Przecież nie napisałem, że nie ma racji tylko po co wciąż wciskać pisać o Avengers(jak to w zwyczaju ma Fallen). Natomiast wracając do GR to wątpię, aby kolejna odsłona powstała w najbliższym czasie. Dwójka była fatalna, jak dla mnie kompletna klapa, więc lepiej odczekać i wrócić z kompletnie nowym "produktem".

Grievous

GR będzie miał długą przerwę, nawet gdy marvel robi seriale o steet heroes, jak dd czy iron fist, nie ma tam ghost ridera. Z kolei kalendarz na fazę 3 aż do avengers 3 jest pełny.

ocenił(a) film na 10
oskarsz98

Super film mam nadzieje ze bedzie część 4 i piata