...pomimo tylu negatywnych ocen film nie będzie zły, ale niestety porażka po całości.
Dawno nie widziałam takiej kichy. Cage, który niegdyś grywał świetne role powoli stacza
się na dno, jeśli chodzi o poziom gry aktorskiej. A szkoda :(
Cool!xD
A nie ten rzadki gnój z 2004 z tą ci.pą Janem i Travoltą!
Kto w ogóle jara się tym gównem?!? Chyba tylko małolaty!
Woah! Piona! Dokładnie, po prostu na Thomasa Jane już nie mogę patrzeć po Punisherze z 2004.
Piona!xD
Ten ci.pek NIE jest kurvva Twardzielem - byle lump z ulicy by mu napier.dolił!!! Mam rację czy nie??:)))
Co się tyczy Travolty - wybaczam mu, albowiem każdemu aktorowi zdarzają się gorsze filmy...
Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia, czy Jane ma podstawy jakiejkolwiek szkoły walki także trudno mi powiedzieć co by było na ulicy. Jane na planie może kozaczyć, a na ulicy lać w gacie kiedy ktoś się postawi albo i wręcz odwrotnie. ;) Wiem tyle Stevenson lepiej wypadł jako Frank Castle, mało tego chyba po raz pierwszy widziałem tak taktyczne podejście do walki jedno osobowej w Kinie Akcji.
1. Thomas Ci.pas Jane NIE jest Twardzielem - byle ciul może mu vvpier.dolić!
2. Co masz na myśli mówiąc o "taktycznym podejściu do walki" w "The Punisherze: War Zone"????
Wychylenie za winkla -> Krótka seria -> Granat dymny -> Przejście za kolejną osłonę przy ostrzale krótkimi seriami -> Zmiana magazynka za osłoną., krótki ogień zaporowy itp., itd.
"wybaczam mu, albowiem każdemu aktorowi zdarzają się gorsze filmy..."
Np. 80+% filmów Cage'a z ostatniej dekady to gnioty.
Jestem ciekaw jego rankingu filmów Cage'a z ostatniej dekady, a wiem że mi taki wklei po mojej odpowiedzi xD.
Nie dostaniesz mej listy przebojów Cage'a, bo widziałem z nim zaledwie parę filmów - to
nie jest jakiś mój ulubieniec jak Clint Eastwood, ale zaczynam się do gościa przekonywać.
Oglądnij "Kick-ass". To jest jego najlepszy film ostatniej dekady i ogólnie mój ulubiony film z nim.
Jeju, to było 4 dni temu . Nawet teraz nie wiem o co chodzi ;-))
Już wiem. Ahhhhhhhhhhhh
Nicki strasznie gra ostatnio,ale będę go pamiętał z ról dużo wcześniejszych,skończył się chłopina,totalne wypalenie.
Jane w Punicherze zagrał ok.A ten koleś wyżej to chyba ma problemy z erekcją poważne sądząc po jego wypowiedziach ;] heh
Jeżeli mówisz o mnie (a na pewno tak jest) to cię uświadamiam, że z moją erekcją wszystko jest gites!;)
Dla mnie ten film to też niewypał. Efekty specjalne dobre, akcji też sporo, fajny jest też nowy wygląd Ghost Ridera (choć powinni go wprowadzić już w jedynce, teraz ciężko mi jest się przyzwyczaić). Fabuła jest troche dziwna, nie spodobała mi się za bardzo, te czarno-białe przerywniki bez sensu wogóle (przez nie akcja traciła na szybkości). Nie pasowało mi też zachowanie GR, był jakiś taki "warczący" (nie wiem jak to nazwać), choć wiem że taki był w komiksie, ale mogli też wprowadzić to w jedynce. No i ta ostatnia scena jak zamienia się w Anioła Sprawiedliwości (czy jakoś tak), bez sensu, to jest film o demonie, a nie o jakimś aniołku.
Ja pier.dolę kurvva mać, czy wy wszyscy skończycie TYLKO narzekać?!?!?
Rider jest jak w komixie (zachowanie Ridera i jego niepoczytalność) - ŹLE!!!
Rider ma nowy wygląd (zwęglona czacha i nowa jakla motocyklowa) - ŹLE!!!
Do skurvvysyna, pokazujecie tylko jacy z was idioci i że nigdy was się nie zadowoli!!!;/// <ściana>
Chodzi mi o to, że jeżeli już zrobili jedynke w takiej oprawie, to powinni też dwójke. Jeżeli patrzeć na te film jako na pierwszy, to był dobry, ale jeszcze bez pier...olnięcia.
Rider w filmie z 2007 wyglądał ciulato i strasznie kiczowato w moim odczuciu,
dopiero w "Spirit Of Vengeance" wyglądał przerażająco jak na demona przystało.
Racja, wg mnie też teraz lepiej pasuje, ale jeżeli jedynka już taka była, to dwójka powinna iść w tą samą strone.
A jeżeli chcieli wprowadzić mrocznego Ridera, to powinni zrobić oddzielny film z innym tytułem.
Nie zgadzam się z tym że powinno się kontynuować to co pokazano w filmie z 2007,
właśnie bardzo dobrze że pokazano sprawę na nowo. Jedynka miała 2 razy większy
budżet od "Spirit Of Vengeance" a okazała się zwykłym gównem, zaś ten drugi jest
dokładnie takim filmem jakim powinien być mimo mniejszego budżetu -
wystrzałowym, odjazdowym, pełnym adrenaliny Klasycznym Kinem Akcji bez dłużyzn!
Dobra OK, każdy ma swoje zdanie ja swojego nie zmienię, i nie będę Ciebie zmuszał, abyś zmienił swoje.