PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

Może być

ocenił(a) film na 6

Porównując pierwszą cześć do drugiej -co na pewno można zauważyć. Moim zdaniem na
lepsze wyszła akcja ,która była bardzo prężna i efektowna. Przyjemnie się oglądało. Jednak
widać,też że właśnie na tą akcję postawiono główny nacisk co przełożyło się z lekka na
zmniejszeniu jakości fabuły. A tak poza tym nadal mamy masę nielogicznych błędów,
naciąganych scen ,które oglądamy z przymrużeniem oka;)
Tak,że konwencja lekkiego rozrywkowego filmu pozostała nadal. Ode mnie 6/10.

Fireghost

Co ma znaczyć "naciąganych scen, które oglądamy z przymrużeniem oka"????
To jest Film Akcji, więc chyba oczekujemy od niego nieprawdopodobnych rzeczy, co nie?!
Film jest świetnym RESTARTEM serii i ode mnie 9/10 - czysta EXPLOZJA AKCJI!!!:)))

Czemu mówię "restart"?? Z prostego względu, jakim jest tytuł "Ghost Rider: Spirit Of Vengeance"
gdzie nie ma żadnej cyfry a już tym bardziej "2". Dodać do tego trzeba:
* na nowo ukazany motyw z klątwą i ojcem Ridera
* brak jakichkolwiek nawiązań do filmu z 2007 (w tym ta laska z poprzedniego filmu). I jak to nazwać jak nie restartem??:)))

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

A szkoda ,że nie ma bo moim zdaniem by było ciekawiej. A tak jest tylko nieźle:)

Fireghost

Szkoda że czego nie ma, bo nie załapałem??:)

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Szkoda ,że nie ma nawiązań tylko jest "restart" ;p

Fireghost

Mi ten restart jak najbardziej leży, bo w tym czymś z 2007 nie było na czym oka zawiesić
w przeciwieństwie do filmu powyżej - przez cały film jedne wielki rozpier.dol, fu*kin' yeah!xD:P:)))

ocenił(a) film na 6
Don_Kina_Akcji

Jak to nie było na czym oka zawiesić a Eva Mendes?:p Poza tym fabularnie lepiej film się prezentował:) No , ale jak szukałeś tylko akcji to faktycznie znalazłeś w tym filmie to czego szukałeś gdyż z tym aspektem akurat się postarali:)

Fireghost

Hooy tam z tą laską, liczy się AKCJA!!!:P:)))